Koning Willem-Alexander bezoekt rampplek treinongeluk Voorschoten

Date:

Deel bericht:

Koning Willem-Alexander heeft een bezoek gebracht aan de plek van het vreselijke treinongeluk deze morgen. Hij sprak met journalisten en sprak lovende worden uit richting de hulpverleners.

De koning was gekleed in een oranje hesje van ProRail en veiligheidsschoenen toen hij het spoor opging. De koning aanschouwde onder andere de bouwkraan en de verongelukte treinen op het spoor. Hij snapt dat er veel vragen zijn hoe dit heeft kunnen gebeuren. In een calamiteitencontainer praatte hij korte tijd met de burgemeester van Voorschoten en hulpverleners.

- Advertisement -

De koning bezocht ook enkele omwonenden in de buurt, die sprak hij nadat ze slachtoffer in huis hadden opgevangen. Eerder uitte de koning al zijn medeleven richting de nabestaanden en de slachtoffers van het ongeluk. “Je bent gewoon sprakeloos als je dit ziet, het had veel erger kunnen aflopen.” vertelde de koning tijdens zijn bezoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Veel schade na explosie door zwaar vuurwerk Pelgrimstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een portiekwoning aan de Pelgrimstraat in Rotterdam is maandagavond rond 22.53 uur veel schade aan...

Cocaïnewasserij aangetroffen in woning Acaciastraat Ridderkerk

Ridderkerk - In een hoekwoning aan de Acaciastraat in Ridderkerk is maandagavond een cocaïnewasserij aangetroffen. Buurtbewoners schakelde de...

Auto belandt in water Oude Maas in Heinenoord

Heinenoord - Vandaag is een auto te water geraakt in de Oude Maas ter hoogte van de Boonsweg...

Wereldwijde computerstoring treft Rotterdam The Hague Airport

De wereldwijde computerstoring zorgt voor ook grote problemen bij luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Vooral het inchecken verloopt...