Opnieuw explosie bij woning moordverdachte Soufiane B. Rembrandtstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bewoners van de Rembrandtstraat in Rotterdam-Noord zijn afgelopen nacht opnieuw opgeschrikt door een gigantische explosie rond 01.00 uur in de nacht. Een maand geleden gebeurde er precies hetzelfde, en ook nu is er weer sprake van een gigantische schade.

Een deel van de pui is compleet weggeslagen en ligt verspreid over de straat. Er raakte gelukkig niemand gewond, mede doordat er niemand in het huis aanwezig was. De betimmering van de eerste aanslag op het huis was nog op de kozijnen aanwezig.

- Advertisement -

Lees meer: Explosie woning Rembrandtstraat Rotterdam mogelijk te linken aan dodelijke steekpartij in Marokko

Marokko

Dat de woning opnieuw wordt bestookt heeft vermoedelijk te maken met een dodelijke steekpartij in Marokko. Daar werd Rotterdammer Hachim K. doodgestoken door vermoedelijk de bewoner van het huis aan de Rembrandtstraat. Het gaat dan om de 29-jarige Soufiane B. De Marokkaanse politie is een klopjacht gestart, maar zegt er zeker van te zijn dat hij inmiddels het land uit is gevlucht.

Bij de omwonenden zit de schrik er goed in. De gemeente en politie plaatsten eerder een tijdelijke beveiligingscamera in de straat. Deze is recent geleden weggehaald en nu is er alsnog sprake van een explosie.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw brandje in leegstaande boerderij Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - De brandweer is vanmorgen rond half negen opnieuw uitgerukt voor een brand in de leegstaande boerderij...

Verdachte agent van stalking ontslagen door werkgever

Rotterdam - Een medewerker van de eenheid Rotterdam die in april is aangehouden op verdenking van stalking, wordt...

Handgranaat in speeltuin was echt, nu bekladding op de deur Groepstraat Rotterdam

Op de deur van een portiek aan de Groepstraat in Rotterdam is een tekst gespoten om geld te...

Zwaargewonde na schietpartij Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam - Maandagavond 25 september rond 20.53 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Daarbij is één persoon ernstig...