Opnieuw explosie bij woning moordverdachte Soufiane B. Rembrandtstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bewoners van de Rembrandtstraat in Rotterdam-Noord zijn afgelopen nacht opnieuw opgeschrikt door een gigantische explosie rond 01.00 uur in de nacht. Een maand geleden gebeurde er precies hetzelfde, en ook nu is er weer sprake van een gigantische schade.

Een deel van de pui is compleet weggeslagen en ligt verspreid over de straat. Er raakte gelukkig niemand gewond, mede doordat er niemand in het huis aanwezig was. De betimmering van de eerste aanslag op het huis was nog op de kozijnen aanwezig.

- Advertisement -

Lees meer: Explosie woning Rembrandtstraat Rotterdam mogelijk te linken aan dodelijke steekpartij in Marokko

Marokko

Dat de woning opnieuw wordt bestookt heeft vermoedelijk te maken met een dodelijke steekpartij in Marokko. Daar werd Rotterdammer Hachim K. doodgestoken door vermoedelijk de bewoner van het huis aan de Rembrandtstraat. Het gaat dan om de 29-jarige Soufiane B. De Marokkaanse politie is een klopjacht gestart, maar zegt er zeker van te zijn dat hij inmiddels het land uit is gevlucht.

Bij de omwonenden zit de schrik er goed in. De gemeente en politie plaatsten eerder een tijdelijke beveiligingscamera in de straat. Deze is recent geleden weggehaald en nu is er alsnog sprake van een explosie.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...

Twee belgen aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht na achtervolging vanuit Rotterdam

Rotterdam - Een levensgevaarlijke achtervolging door Rotterdam begon woensdagnacht op de Abraham van Stolkweg en eindigde uiteindelijk op...