Dode gevonden in auto in brandende schuur tegelcentrum Berkeltuin | Noordeindseweg Berkel en Rodenrijs

Date:

Deel bericht:

Berkel en Rodenrijs – De politie heeft maandagmorgen een lichaam gevonden tijdens het onderzoek naar de brand aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs. Het stoffelijk overschot werd aangetroffen in een auto, die in de afgebrande schuur stond.

De politie hield zondag al direct twee verdachten aan. Een 21-jarige Rotterdammer en een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werden gearresteerd en hun betrokkenheid bij de brand wordt onderzocht.

- Advertisement -

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Bij aankomst van de brandweer was er al geen redden meer aan. De brandweer probeerde overslag naar het pand met rietenkap te voorkomen, maar dat mislukte. Ook dat pand brandde in zijn geheel af en moest met een kraan uit elkaar worden getrokken.

Rond 15.30 uur werd de brand op het terrein gemeld. Bij aankomst van de brandweer stond de schuur in de brand. Het vermoeden was vrijwel direct dat de brand mogelijk is aangestoken. De brandweer heeft geprobeerd de brand te beperken, maar door onder andere de harde wind is dat mislukt.

Lees ook: Twee Rotterdammers aangehouden bij felle brand Tegelcentrum Berkeltuin | Noordeindseweg Berkel en Rodenrijs (video)

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

OvV presenteert onderzoeksrapport treinongeluk Voorschoten: ’te grote focus op beschikbaarheid spoor’

De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OvV) heeft woensdag 15 mei het onderzoeksrapport gepresenteerd naar het dodelijke treinongeval in Voorschoten....

Uitslaande brand in schuur snel onder controle Engel de Merlestraat Heenvliet

Heenvliet - Vanmiddag is er brand uitgebroken in een houten schuurtje aan de Engel de Merlestraat. De brand werd...

21-jarige man gewond na schietpartij Baarlandhof Rotterdam

Rotterdam - Een21-jarige medewerker van een filiaal van de Action aan het Baarlandhof in Rotterdam is dinsdagochtend gewond...

Man verliest macht over het stuur en raakt verschillende objecten Donaulaan Spijkenisse

Spijkenisse - Maandagmiddag 13 mei rond 18.29 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een man is tijdens het rijden...