Wat is een erkend verhuisbedrijf?

Het logo “Erkende Verhuizers” staat voor kwaliteit, kennis en ervaring op het gebied van verhuizingen. Zorgeloos jouw verhuizing van oud adres naar nieuw adres, zonder enig probleem. Dat is wat Erkende Verhuizers doen. Lees er meer over in dit artikel.

Wat is een Erkende Verhuizer?

Je hebt vast wel eens een verhuiswagen voorbij zien komen met daarop het logo “Erkende Verhuizers”. De verhuiswagens van het verhuisbedrijf Tilburg van Nouwens Verhuizingen hebben dat logo ook. Maar wat betekent dat nou en waarom moet je voor zo’n Erkende Verhuizer kiezen als jij privé of zakelijk gaat verhuizen?

Een veilige, vlotte en probleemloze verhuizing

Iedereen kan een paar borden in een doos stoppen en daarmee van de ene plek naar de andere plek rijden. Daarmee ben je echter nog geen verhuizer. Want wat als er iets beschadigt? En hoe verhuis je een groot bankstel of grote kasten van de derde etage? Een huishouden verhuizen is een vak op zich waarbij kennis, ervaring en deskundigheid een grote rol spelen om de verhuizing zonder problemen te laten plaatsvinden. Om te waarborgen dat je als klant van een verhuisbedrijf ook echt te maken krijgt met verhuizers die weten wat zij doen en die werken volgens de daarvoor opgestelde wetten en regelgeving is het keurmerk “Erkende Verhuizers” door de branchevereniging geïntroduceerd.

Betrouwbaarheid en garantie

Een belangrijke reden voor jou als klant om te kiezen voor een Erkende Verhuizer is het feit dat je inboedel standaard tot €100.000 verzekerd is in het geval er een schade is. Ook op het gebied van de uitvoering kun je rekenen op de betrouwbaarheid van een Erkende Verhuizer. Zo worden er van te voren duidelijke afspraken gemaakt en worden deze altijd nageleefd. Geen verrassingen!

Opleiding, ervaring en deskundigheid

De verhuizers van de Erkende Verhuizer kennen hun vak. Alle verhuisprofessionals van Erkend Verhuisbedrijf Nouwens Verhuizingen krijgen altijd een opleiding. Zij beschikken bovendien over de beste en modernste middelen en apparatuur om grote en kleine verhuisartikelen op een veilige en probleemloze wijze te verhuizen. Op die manier waarborgen de verhuisprofessionals voor jou als klant een zorgeloze en probleemloze verhuizing. Meer dan in- en uitpakken hoef jij niet te doen, en zelfs dat kunnen de verhuizers op verzoek van je overnemen!

Verhuizen zonder zorgen met een Erkende Verhuizer

Het schadepercentage bij Erkende Verhuizers is lager dan 1%! En dat is niet voor niets. Zorgvuldigheid staat bij deze verhuizers immers voorop. Het hele verhuisproces, van het inpakken (als je voor die optie kiest) van jouw kostbaarheden tot het probleemloos vervoeren naar jouw nieuwe adres en het ter plekke op de juiste plek plaatsen en desgewenst uitpakken wordt door de ervaren specialisten uitgevoerd en begeleid. Zo verhuis jij zorgeloos en zonder stress.


Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via  Adverteren.


 

- Advertisement -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,277VolgersVolg