5x promotiemateriaal waar iedereen vrolijk van wordt

Een blij gevoel oproepen bij potentiële klanten; dat is wat je wilt dat promotiemateriaal doet. Je hebt tenslotte maar één kans om een positieve eerste indruk te maken. Dat geldt zeker op een beurs, waar alle standhouders proberen om de aandacht van de bezoeker te trekken. We geven je vijf tips om jouw stand er op een vrolijke manier uit te laten springen.

1. Beachvlaggen

Beachvlaggen doen mensen onbewust aan het strand en vakantie denken, zelfs als ze in een beurshal staan. Wie wordt daar nou niet vrolijk van? Een beachflag is verkrijgbaar in verschillende vormen en formaten en je bepaalt zelf het ontwerp. Kies bijvoorbeeld voor je bedrijfslogo in combinatie met een opvallende achtergrondkleur of ga voor een of twee woorden die uitdrukken waar jouw bedrijf voor staat. De beachflag is ook buiten beurzen te gebruiken, bijvoorbeeld voor je deur of bij de balie!

2. Zitzakken

Ook in de categorie aankleding van je beursstand: zitzakken. Ga je tijdens een beurs gesprekken voeren met potentiële klanten, dan wil je ergens kunnen zitten. Stoelen zijn een optie, maar een zitzak zorgt meteen voor een gezellige, ontspannen sfeer. Ook zitzakken kun je laten bedrukken met een logo of tekst en ze zijn verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren. Bij Expofit bijvoorbeeld, waar je nog veel meer benodigdheden voor je beursstand vindt.

3. Ballonnen

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Niets is feestelijker dan ballonnen én ze trekken meteen de aandacht. Geef ze weg aan (kinderen van) beursbezoekers, zet een ballonnenboom of ballonnenboog bij je stand of ga voor losse ballonnen die je her en der in trosjes bevestigt. Ballonnen zijn in allerlei vormen, kleuren en formaten verkrijgbaar en te bedrukken met een logo of tekst. Een tip: ben je van plan om veel ballonnen op te hangen aan je stand, neem er dan een handpomp of elektrisch blaasapparaat bij.

4. Waterflessen

Mensen zijn gek op giveaways die ze ook in het dagelijkse leven kunnen gebruiken. Een waterfles is hier een goed voorbeeld van. Denk bijvoorbeeld aan een thermosfles voor in de auto of een drinkfles met karabijnhaak die makkelijk aan een rugzak te bevestigen is. Het fijne van zo’n waterfles is dat er een groot oppervlak is om te bedrukken, zodat jouw logo lekker opvalt. En zo’n fles gaat een tijd mee, waardoor de gebruiker iedere keer aan jouw bedrijf denkt.

5. Siliconenpolsbandjes

Ze geven kleur aan je stand en ze zijn leuk om te krijgen: siliconenpolsbandjes. Ze zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren en verschillende afmetingen. Laat ze bedrukken met websiteadres of combineer de naam van je bedrijf met die van de beurs waar je staat voor een blijvende herinnering voor de ontvanger.


Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via  Adverteren.


 

- Advertisement -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,277VolgersVolg