6 modetrends die je dit najaar niet mag missen

Kleed jij je graag volgens de laatste trends? Dan is het tijd om te gaan shoppen! We zetten vijf modetrends voor je op een rijtje waar je dit najaar niet omheen kunt.

1. Crème, grijs & gifgroen

De kleuren van dit najaar? Crème, grijs en gifgroen. Ideaal, want er zit altijd wel een kleur tussen die past bij jouw persoonlijke stijl. Ben je het klassieke type, dan ga je voor crème of grijs. Hou je van opvallen, dan is gifgroen jouw kleur dit najaar. Crème mag je trouwens ruim opvatten, deze kleur loopt van gebroken wit tot beige. Prachtig om ton sur ton te combineren!

2. Armbanden

Je hoeft echt niet ieder seizoen je garderobe te vernieuwen om er trendy uit te zien. Kies voor een aantal klassieke basisitems (goede jeans, witte blouse, zwart jurkje, etc.) en maak je outfit af met mooie accessoires, zoals kettingen, ringen en armbanden. Een tip: bij ’t Juffie vind je een uitgebreide collectie armbanden en andere sieraden van merken als iXXXi Jewelry, JOSH en Kalli.

3. Stoere laarzen

Heb je de perfecte accessoires gevonden bij t Juffie? Dan gaan we verder met schoenen. De stoere laars is terug van weggeweest. Denk aan bikerboots en Dr. Martens. Je kunt voor een hele stoere outfit gaan, bijvoorbeeld door de laarzen te combineren met items in de trendy kleur grijs, maar het is ook leuk om contrast te creëren, bijvoorbeeld door de laarzen te dragen met een lange jurk of rok.

4. Oversized

Over rokken gesproken: de grote rok is een andere trend dit najaar. Ga voor een exemplaar dat net boven de knie valt en combineer de rok met een oversized trui. Andere oversized kledingstukken die je dit najaar veel gaat zien, zijn broeken, mantels en sjaals. Maar let op: Te veel is zelden goed en dat geldt ook voor oversized kledingstukken. Als alles wat je draagt ruim valt, loop je het risico dat het een vormeloos geheel wordt en dat is waarschijnlijk niet de look waar je voor gaat. De volgende modetrend helpt je om dit probleem te voorkomen.

5. Riemen (met grote gespen)

Brede riemen met grote gespen zijn eyecatchers. Een stoere touch voor je outfit en een echte aanvulling. Combineer de riem bijvoorbeeld met een jurk of de eerdergenoemde oversized broek en een ruimvallende, eenvoudige blouse of coltrui.

6. Ruiten & panterprint

Je ziet dit najaar niet alleen effen kleuren in het straatbeeld, maar ook prints. Goed nieuws voor de klassieke types: de ruit is helemaal in, bijvoorbeeld een geruit pak. Vind je ruiten maar saai of ouderwets? Dan spreekt de panterprint je waarschijnlijk wel aan. Leuk om te dragen in combinatie met laarzen!


Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via  Adverteren.


 

- Advertisement -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,277VolgersVolg