Populaire woonkamer trends voor dit najaar

Het najaar is bijna gearriveerd in Nederland. Dit betekent dat het tijd wordt voor wat veranderingen in je woning. Ook dit jaar zijn er woonkamer trends waar je hoe dan ook van af moet weten. Ben jij nieuwsgierig naar wat helemaal in gaat zijn deze keer? In deze blog bespreken we de populairste woonkamer trends voor dit najaar.

Jute vloerkleden

In de eerste plaats zijn jute vloerkleden een trend die dit najaar naar verwachting ontzettend populair gaat zijn. Dit heeft met meerdere zaken te maken. Allereerst zijn er steeds meer ontwerpen aan jute vloerkleden te vinden. Denk dan bijvoorbeeld niet alleen aan een effen jute vloerkleed, maar ook varianten met bepaalde patronen of afbeeldingen. Daarnaast zorgen jute vloerkleden voor een gezellige ambiance in je woonkamer, wat met name in de koude periodes van het jaar van pas komt.

Warme kleuren

Warme kleuren zijn dit najaar een absolute must voor jouw woonkamer! Denk aan rijke tinten zoals donkerrood, olijfgroen en beige. Deze kleuren zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer. Het helpt ook mee dat je huis ineens hierdoor knusser aanvoelt.  Warme kleuren zijn perfect om de koude, grauwe dagen door te komen. Bovendien kun je ze gemakkelijk combineren met neutrale kleuren of aardetinten om een gebalanceerde look te creëren.

Natuurlijke meubels

Verder zullen natuurlijke meubels weer in opkomst zijn dit jaar. Hier zitten meerdere redenen achter. De grootste reden is dat mensen graag in de winter wat minimalistische meubels willen hebben omdat hierdoor accessoires wat meer de show kunnen stelen. In de praktijk betekent dit dat natuurlijke meubels vaker worden gekozen. Daarnaast is door de slechte reputatie van plastic ook kunststof het slachtoffer geworden van een slecht imago hebben. Zet natuurlijke meubels dan ook zeker op je lijstje.

Opvallende verlichting

Tevens is opvallende verlichting een trend die dit najaar booming gaat zijn. Waarom dit het geval is? Doordat we steeds dichterbij de winter komen, doen we er alles aan om vrolijkheid in huis te hebben. Opvallende verlichting is hier het perfecte antwoord op! Denk dan aan lampen met unieke designs of rgb-verlichting dat speels is. Je kunt het zo gek maken als je wilt, waardoor elke woning straks unieke verlichting zal hebben.

Simpele wanddecoratie

Wanddecoratie is een geweldige manier om je persoonlijkheid en creativiteit in je interieur te brengen, zonder dat het veel moeite kost. Denk aan het ophangen van mooie kunstwerken of foto’s die je aanspreken; dit geeft niet alleen karakter aan de ruimte, maar roept ook mooie herinneringen op. Je kunt zelfs gebruik maken van een galerie wand, waarbij je verschillende frames en stijlen combineert voor een speelse uitstraling. Maar ook simpele decoraties zoals wandplanken met een paar zorgvuldig gekozen accessoires of planten kunnen een wereld van verschil maken.


Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via  Adverteren.


 

- Advertisement -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,277VolgersVolg