Vrouwen stelen bloemen van herdenkingsplaats

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Twee vrouwen hebben bloemen gestolen van een herdenkingsplaats op het Heemraadsplein. De bloemen waren daar neergelegd om de doodgeschoten rapper Feis te herdenken. Een onbekende vrouw heeft de twee al filmend op hun gedrag aangesproken. Er wordt vol afschuw gereageerd.

In het filmpje is te zien hoe twee vrouwen enkele boeketjes oppakken en willen weglopen. De vrouw die filmt spreekt ze daarop aan: “Zijn jullie nou die bloemen aan het meenemen? Dat kan niet!”, waarop een van de vrouwen antwoord dat het wel degelijk kan. Als de filmende vrouw nog uitlegt dat het van een herdenking is en dat het van weinig respect betuigt, gooit een van de vrouwen een boeket bloemen terug. De andere vrouw loopt wel met de bloemen weg.

- Advertisement -

De reacties onder het geplaatste bericht zijn niet mals. Veel mensen spreken schande van de actie en enkelen uiten dreigementen. Tevens heeft de persoon die het filmpje op facebook heeft gepost ook dreigementen ontvangen, zo laat hij weten met een screenshot. Het is niet bekend of hij aangifte zal doen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...

Gewapende overvaller maakt buit bij snackbar aan Oranjeboomstraat in Rotterdam

Rotterdam - Een snackbar aan de Oranjeboomstraat in Rotterdam is het doelwit geworden van een overvaller. De Politie...

Politie deelt naam en foto vermist tienermeisje, voor het laatst gezien bij kermis Rotterdam

Leidschendam, Rotterdam - De Politie vraagt mensen uit te kijken naar de 15-jarige Lusmary Lusita Fermina (roepnaam Loes)...

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is dinsdagmorgen rond 07.00 uur zwaargewond geraakt op de Pascalweg in Rotterdam. Motorrijder kwam...