Verdachte aangehouden voor schietpartij op Crooswijkseweg in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 21-jarige man uit Rotterdam is dinsdagavond 12 mei op het Heemraadsplein in Rotterdam aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij een schietpartij aan de Crooswijkseweg op 4 mei. Hierbij raakte een 22-jarige Rotterdammer gewond aan zijn been.

Het slachtoffer zag op 4 mei rond 19:30 uur die avond drie mannen op hem af lopen, waarna hij in zijn been werd geschoten. Ze vluchtten met een auto waar ze even daarvoor waren uitgestapt. Kort na het incident werden twee verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid, maar zij bleken niets met de zaak te maken te hebben en zijn heengezonden.

- Advertisement -

Gisteravond werd dus een 21-jarige Rotterdammer voor mogelijke betrokkenheid gearresteerd. Het onderzoek naar de andere verdachten duurt nog steeds voort.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Scooterrijder aangereden door personenauto Zuidplein Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond even na 19:30 uur heeft er een aanrijding plaatsvonden aan het Zuidplein in Rotterdam. De aanrijding...

Voertuig raakt te water, bestuurster lichtgewond N210 Lekkerkerk

Lekkerkerk - Donderdagavond even na 18:30 uur is er een voertuig te water geraakt aan de CG Roosweg...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....