Brandweer haalt onderkoelde kinderen van vlot uit Zevenhuizerplas Rotterdam-Nesselande

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De brandweer heeft donderdag tegen het eind van de middag twee kinderen uit de Zevenhuizerplas in Rotterdam-Nesselande moeten redden. De jongens waren in het koude water gaan zwemmen en besloten naar het vlot te zwemmen. Daar kregen ze het veel te koud en één van hen kon niet meer terug zwemmen.

Ze wisten vanaf het vlot iemand te waarschuwen welke de brandweer belde. Deze kwam met meerdere eenheden ter plaatse. Terwijl een brandweerduiker met een reddingsbord het water op ging was er ook al een bootje met een brandweerman vanaf het recreatiecentrum onderweg. De jongens konden vervolgens vanaf het vlot in het bootje stappen.

- Advertisement -

Eenmaal aangekomen bij het strand zijn de jongens overgedragen aan het ambulancepersoneel. Die heeft ze nog even gecontroleerd waarop politieagenten de jongens hebben thuisgebracht.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...

Twee belgen aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht na achtervolging vanuit Rotterdam

Rotterdam - Een levensgevaarlijke achtervolging door Rotterdam begon woensdagnacht op de Abraham van Stolkweg en eindigde uiteindelijk op...