Man gewond na beroving Mathenesserdijk

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
Een man is maandagochtend rond 11.00 uur gewond geraakt bij een beroving aan de Rotterdamse Mathenesserdijk. Hij werd door twee mannen bedreigd met een vuurwapen en kreeg een klap op zijn hoofd. Het 23-jarige slachtoffer uit Capelle aan den IJssel had eieren afgeleverd bij een buurtwinkel aan de Mathenesserdijk.

- Advertisement -

Toen hij vervolgens weer in zijn bestelbus stapte bedreigden twee mannen hem met een vuurwapen en eisten geld. De man gaf wat hij had, maar daar namen de overvallers kennelijk geen genoegen mee. Hij kreeg van één van de daders een klap met het vuurwapen, dat daardoor afging. De kogel ging door het raam van een nabijgelegen woning.

De overvallers sloegen vervolgens op de vlucht. De politie hield kort na het incident een man aan, maar hij bleek niks te maken te hebben met het incident en werd na korte tijd in vrijheid gesteld. Het slachtoffer is voor behandeling aan zijn hoofdwond overgebracht naar een ziekenhuis.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Tip leidt politie naar tientallen vaten met aceton in kelderbox | Spaansebocht Rotterdam

Rotterdam - Een oplettende passant heeft zaterdagmorgen de politie gebeld nadat deze op de Spaansebocht in Rotterdam-Spangen zag...

Gewonden bij aanrijding scooter met auto Vierambachtsstraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagmiddag 27 april rond 18.15 uur heeft er op de Vierambachtsstraat in Rotterdam een ongeval plaatsgevonden....

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...