maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Safetyboat komt met vaartrainingen voor hulpverleners

Het bedrijf Safetyboat.nl is gespecialiseerd in veiligheid op en rond het water. Dit doen zij door het inzetten van reddingsboten en veiligheidspersoneel bij de bouw van bruggen, tunnels en andere grote bouwprojecten op en aan het water. Daarnaast ondersteunen ze bij grootschalige evenementen die op of aan het water plaatsvinden. Hierbij verzorgen zij zowel de veiligheidscoördinatie als de hulpverlening.

Om de veiligheid op de Nederlandse wateren nog beter te waarborgen, biedt Safetyboat sinds kort vaartrainingen voor schippers van snelle motorboten. De vaartrainingen zijn speciaal ontwikkeld voor professionals van onder andere brandweer, politie, handhaving, douane en havendienst. Safetyboat is daarbij gespecialiseerd in het varen met Rigid Hull Inflatable Boats (RHIB’s).

“De door onszelf ontwikkelde trainingen zijn vanuit de praktijk tot stand gekomen. We werken nauw samen met instructeurs die jarenlange ervaring hebben bij de brandweer en de specialistische nautische afdeling van de politie” aldus Martijn de Vries, eigenaar van Safetyboat.nl

Safetyboat trainingen biedt verschillende vaartrainingen. Van de beginner die weinig tot geen ervaring heeft, tot de professional die zijn vaardigheden optimaliseren. Voor overheidsdiensten is het mogelijk om een opleidingsprogramma voor een vaartraining op maat samen te stellen.

Voor de recreatieve watersporter biedt Safetyboat beginnerstrainingen en trainingen gericht op het uitbreiden van vaardigheden. Martijn legt uit: “Zeker met een snelle boot zoals een RHIB is veiligheid zeer belangrijk op het water, dat willen we de recreatieve watersporter ook bieden. Zo leer je op een professionele manier deel te nemen aan het scheepvaartverkeer.”


Dit artikel is geen redactioneel artikel, maar een advertorial. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via Adverteren


 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -