dinsdag, november 30, 2021
9.9 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Nog vier minderjarige verdachten melden zich bij politie na fatale mishandeling Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Vrijdag 20 september hebben nog eens vier verdachten zich gemeld bij de politie na de mishandeling op de Willem de Zwijgerlaan, waardoor een 72-jarige man om het leven kwam.


Lees ook: Hagenaar (71) overleden aan verwondingen na mishandeling


Maandag 16 september werd een 71-jarige Hagenaar onwel in zijn woning aan de Blois van Treslongstraat als gevolg op een mishandeling eerder die middag op de Willem de Zwijgerlaan. Enkele uren hierna kwam de man te overlijden in het ziekenhuis.

Donderdag 19 september meldde de eerste verdachte, een 14-jarige jongen, zich bij de politie als betrokkene bij deze mishandeling, waarop hij werd aangehouden. Vrijdag 20 september hebben nog vier minderjarige verdachten in de leeftijd van 13, 14 en 15 jaar, zich bij de politie gemeld.

Naar de rol van alle vijf de jongeren doet de recherche verder onderzoek. Het is niet uitgesloten dat er meer aanhoudingen zullen volgen.

Getuigenoproep
In verband met het onderzoek komt de recherche graag in contact met getuigen van de mishandeling. Mensen die wellicht eerder op de middag een groepje jongeren rond heeft zien hangen op de Willem de Zwijgerlaan en iedereen die op een andere manier informatie of beeldmateriaal heeft die voor het onderzoek van belang kan zijn. Het rechercheteam is bereikbaar via nummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -