Wederom meerdere aanhoudingen in Duindorp

dinsdag 3 december 2019 11:23

Den Haag – Voor de derde avond op rij was het onrustig in de Haagse wijk Duindorp. Opnieuw vonden er meerdere arrestaties plaats.

Zaterdag werden er meerdere brandjes gesticht door de wijk. Ook zondag was het onrustig en werd er van alles vernield. De ME moest ingrijpen om de rust te laten wederkeren. De politie hield die avond dertien personen aan. Zij werden kort erop weer vrijgelaten.

Afgelopen avond was het dus weer onrustig. Er heerste een onrustige spanning in de wijk en weer vlogen de containers in brand, werden abri’s kapot gemaakt en werd er met zwaar vuurwerk en voorwerpen naar de politie gegooid.

De politie hield uiteindelijk twaalf personen aan van 15 tot en met 58 jaar voor belediging, openlijke geweldpleging en het niet voldoen aan een bevel of vordering. Zes verdachten zijn minderjarig. Alle verdachten zitten nog vast en moeten nog verder worden verhoord.

Rond middernacht werd het weer rustiger in de wijk.

 

0 reacties

Wederom meerdere aanhoudingen in Duindorp
Schrijver:

 

 

Den Haag – Voor de derde avond op rij was het onrustig in de Haagse wijk Duindorp. Opnieuw vonden er meerdere arrestaties plaats.

Zaterdag werden er meerdere brandjes gesticht door de wijk. Ook zondag was het onrustig en werd er van alles vernield. De ME moest ingrijpen om de rust te laten wederkeren. De politie hield die avond dertien personen aan. Zij werden kort erop weer vrijgelaten.

Afgelopen avond was het dus weer onrustig. Er heerste een onrustige spanning in de wijk en weer vlogen de containers in brand, werden abri’s kapot gemaakt en werd er met zwaar vuurwerk en voorwerpen naar de politie gegooid.

De politie hield uiteindelijk twaalf personen aan van 15 tot en met 58 jaar voor belediging, openlijke geweldpleging en het niet voldoen aan een bevel of vordering. Zes verdachten zijn minderjarig. Alle verdachten zitten nog vast en moeten nog verder worden verhoord.

Rond middernacht werd het weer rustiger in de wijk.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!