maandag, augustus 2, 2021
14.3 C
Rotterdam
maandag 2 augustus 2021
AdvertorialBang voor de tandarts?

Bang voor de tandarts? [ADV]

-

Bang voor de tandarts? [ADV]

Dit betreft een gesponsord artikel

 

- Advertisement -

Een goed gebit is ontzettend belangrijk. Dit begint natuurlijk allemaal bij het regelmatig poetsen van jouw tanden. Ook een controle bij de tandarts draagt hieraan bij. De tandarts is echter niet ieders vriend. Ben je ook bang voor de tandarts? Dat is echt niet iets om je voor te schamen. Een kwart van de Nederlandse bevolking is namelijk bang voor de tandarts. Er zijn zelfs enkele honderdduizenden Nederlanders die zo bang zijn voor de tandarts dat zij er helemaal niet heen durven.

Waar komt de angst vandaan?
Veel Nederlanders zijn bang voor de tandarts door de verhalen van vroeger. Jaren geleden gingen tandartsen vaak behoorlijk hardhandig te werk. Dit was niet altijd even goed voor het gebit. Deze verhalen zijn van generatie op generatie overgegaan. De angst voor de tandarts is bij een groot deel van onze landgenoten dus eigenlijk gewoon aangepraat. Het kan echter ook zo zijn dat de angst is ontstaan als gevolg van eigen ervaringen bij de tandarts.

Overwin jouw angst
Heb je angst voor de tandarts, maar wil je jouw gebit niet verwaarlozen? Dan is het zaak de angst voor de tandarts te overwinnen. Dit begint allemaal met het opbouwen van een vertrouwensband met de tandarts. Hij heeft tandheelkunde gestudeerd en weet dus hoe een gebit in elkaar zit. Hierdoor moet je vertrouwen hebben in hetgeen hij met jouw gebit doet. Het kan helpen om met de tandarts in gesprek te gaan over jouw angst. Tandartsen weten dat veel mensen angstig zijn voor een tandartsbezoek. Zij weten hoe zij hiermee om moeten gaan, waardoor jouw angst ongetwijfeld afneemt.

Bezoek een speciale angsttandarts
De angst voor de tandarts kan zowel bij volwassen als kinderen aanwezig zijn. Het is echter wel belangrijk dat de tandarts jouw gebit regelmatig controleert. Om over jouw angst heen te komen  kun je ook een speciale angsttandarts bezoeken. Bij deze tandarts in Rijswijk kun je bij deze speciale tandarts terecht. Zo’n tandarts helpt jou stap voor stap over je angst heen en zorgt ervoor dat je uiteindelijk zelfs met plezier naar de tandarts gaat!


Gesponsord
Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van Nieuws op Beeld en kan links bevatten die doorverwijzen naar een andere website.


 

Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Laatste nieuws

Agenten lossen waarschuwingsschoten in Roel Langerakpark

Rotterdam - De politie heeft in de vroege ochtend van zondag 1 augustus meerdere waarschuwingsschoten gelost na een vermeend...

Vrouw gewond na vechtpartij De Vallei Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Een vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag buiten westen geraakt nadat...

Auto en woning beschoten bij schietpartijen in Rotterdam Zuid

Rotterdam - Wederom hebben er vannacht in de omgeving van de Oranjeboomstraat in Rotterdam weer schietpartijen plaatsgevonden. Rond 01.50...

Gewonde en aanhouding na steekpartij Singel Dordrecht

Dordrecht - Bij een steekpartij aan de Singel in Dordrecht is in de nacht van zaterdag op zondag een...
- Advertisement -

Aanrijding op kruising Eeweg Oudenhoorn

Op de kruising van de Eeweg en de Dorpsweg in Oudenhoorn heeft vanavond iets voor 9 uur een aanrijding...

Meerdere aanhoudingen en gewonde na schietpartij Donge Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft na aanleiding van de schietpartij op de Donge in Rotterdam-Zevenkamp net na middernacht vijf...

Must read

Criminelen mogelijk in het bezit van C2000 portofoons

De kans bestaat dat criminelen in het bezit zijn...

Twee auto’s in brand gestoken Jan Mulderstraat Voorburg (video)

Voorburg - In de nacht van woensdag op donderdag...