maandag, oktober 25, 2021
9.8 C
Rotterdam
maandag 25 oktober 2021
GesponsordEen driewieler of een brommobiel?

Een driewieler of een brommobiel? [ADV]

-

Een driewieler of een brommobiel? [ADV]

Dit betreft een gesponsord artikel

 

- Advertisement -

De meeste Nederlanders die op zoek zijn naar een nieuw vervoermiddel kiezen uiteindelijk voor een auto. We zien echter dat de driewieler en brommobiel de laatste jaren in opkomst zijn. In steden zagen we deze voertuigen al een tijdje aan populariteit winnen. Ook in de rest van Nederland vliegen driewielers en brommobielen echter als warme broodjes over de toonbank. Lijkt het jou ook wel wat om je met zo’n voertuig voort te bewegen in het verkeer? Dan kun je tegenwoordig op talloze plekken terecht om een nieuwe brommobiel of driewieler te kopen.

Waarom een driewieler of brommobiel?
Om op een driewieler of in een brommobiel te mogen rijden, hoef je geen 18 jaar te zijn. Nee, want iedere Nederlander vanaf 16 jaar met een AM-rijbewijs mag deze voertuigen besturen. Zo’n AM-rijbewijs ken je waarschijnlijk beter als een scooter- en brommerrijbewijs. Ben je reeds in het bezig van dit papiertje? Dan mag je dus op een driewieler of in een brommobiel rijden.

Veilig deelnemen aan het verkeer
Met een driewieler en een brommobiel kun je veiliger deelnemen aan het verkeer dan met een auto. Waarom? Omdat de maximumsnelheid van deze voertuigen 45 km/u bedraagt. Je mag er dus niet mee op een autoweg rijden, waardoor de kans op ernstige ongelukken al een stuk kleiner is. Daarbij komt dat het voertuig altijd in balans is door de aanwezigheid van drie wielen. Met een driewieler of brommobiel hoef je dus niet langer bang te zijn om te vallen. Je kunt dus veilig deelnemen aan het verkeer met deze voertuigen.

Kopen of toch leasen?
Ben je enthousiast? Dan wil je waarschijnlijk een driewieler of brommobiel hebben. Voor de nieuwste modellen betaal je toch al snel een paar duizend euro. Heb je dit momenteel niet op jouw rekening staan? Dan schuif je de aankoop mogelijk op de lange baan. Zonde, want dit hoeft niet. Nee, je kunt namelijk een driewieler leasen in plaats van kopen. Je betaalt in dat geval iedere maand een vastgesteld bedrag voor gebruik van het voertuig. Op deze manier is het ook voor mensen met weinig (spaar)geld mogelijk op een driewieler of in een brommobiel te rijden.


Gesponsord
Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van Nieuws op Beeld en kan links bevatten die doorverwijzen naar een andere website.


 

Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Laatste nieuws

Stroomstoring gaande in Gouda

Gouda - Zondagavond 24 oktober is er een stroomstoring gaande in Gouda. Het lijkt te gaan om de wijken...

Politie onderzoekt schietpartij Spuikreek Rotterdam

Rotterdam - De politie kreeg afgelopen nacht rond 02.00 uur de melding van een mogelijke schietpartij aan de Spuikreek...

Man in hand gestoken bij steekpartij van Swietenlaan Rotterdam (video)

Rotterdam - Een man is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt na een steekpartij in een...

Politie lost schoten tijdens achtervolging op hoge snelheid door Woerden

Woerden (UT) - In de omgeving van de Molenvlietbaan heeft de politie zaterdagavond 23 oktober waarschuwingsschoten gelost tijdens een...
- Advertisement -

Dode na steekpartij in woning aan Guido Gezellestraat in Papendrecht (video)

Papendrecht - Een man is zaterdagavond rond 21.30 uur overleden na een steekpartij in een woning in de Guido...

Brandweer haalt kat uit de boom Iristuin Bergschenhoek

Bergschenhoek - De brandweer heeft zaterdagmiddag rond half vier een kat uit de boom gehaald aan de Iristuin in...

Must read

Winkeldief zwaargewond na sprong door winkelruit Sligro Gouda

GOUDA - Een winkeldief is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt toen...

Vrouw overleden na te water raken auto Albrandwaardsedijk Poortugaal

Poortugaal - Bij een zeer ernstig verkeersongeluk is vrijdagmorgen...