zaterdag, mei 8, 2021
10 C
Rotterdam
zaterdag 8 mei 2021
Advertorial Een driewieler of een brommobiel?

Een driewieler of een brommobiel? [ADV]

-

Een driewieler of een brommobiel? [ADV]

- Advertisement -
- Advertisement -

De meeste Nederlanders die op zoek zijn naar een nieuw vervoermiddel kiezen uiteindelijk voor een auto. We zien echter dat de driewieler en brommobiel de laatste jaren in opkomst zijn. In steden zagen we deze voertuigen al een tijdje aan populariteit winnen. Ook in de rest van Nederland vliegen driewielers en brommobielen echter als warme broodjes over de toonbank. Lijkt het jou ook wel wat om je met zo’n voertuig voort te bewegen in het verkeer? Dan kun je tegenwoordig op talloze plekken terecht om een nieuwe brommobiel of driewieler te kopen.

Waarom een driewieler of brommobiel?
Om op een driewieler of in een brommobiel te mogen rijden, hoef je geen 18 jaar te zijn. Nee, want iedere Nederlander vanaf 16 jaar met een AM-rijbewijs mag deze voertuigen besturen. Zo’n AM-rijbewijs ken je waarschijnlijk beter als een scooter- en brommerrijbewijs. Ben je reeds in het bezig van dit papiertje? Dan mag je dus op een driewieler of in een brommobiel rijden.

Veilig deelnemen aan het verkeer
Met een driewieler en een brommobiel kun je veiliger deelnemen aan het verkeer dan met een auto. Waarom? Omdat de maximumsnelheid van deze voertuigen 45 km/u bedraagt. Je mag er dus niet mee op een autoweg rijden, waardoor de kans op ernstige ongelukken al een stuk kleiner is. Daarbij komt dat het voertuig altijd in balans is door de aanwezigheid van drie wielen. Met een driewieler of brommobiel hoef je dus niet langer bang te zijn om te vallen. Je kunt dus veilig deelnemen aan het verkeer met deze voertuigen.

Kopen of toch leasen?
Ben je enthousiast? Dan wil je waarschijnlijk een driewieler of brommobiel hebben. Voor de nieuwste modellen betaal je toch al snel een paar duizend euro. Heb je dit momenteel niet op jouw rekening staan? Dan schuif je de aankoop mogelijk op de lange baan. Zonde, want dit hoeft niet. Nee, je kunt namelijk een driewieler leasen in plaats van kopen. Je betaalt in dat geval iedere maand een vastgesteld bedrag voor gebruik van het voertuig. Op deze manier is het ook voor mensen met weinig (spaar)geld mogelijk op een driewieler of in een brommobiel te rijden.

Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Laatste nieuws

Amsterdammer (21) aangehouden voor serie explosies in Rotterdam

Rotterdam - Politieonderzoek leidde vrijdagvanavond naar een verdachte die in verband wordt gebracht met een serie explosies in Rotterdam...

Vrachtwagen kantelt op Reewegviaduct A15 Rotterdam

Rotterdam - Op het Reewegviaduct boven de A15 in Rotterdam is vrijdagavond rond 21.00 uur een vrachtwagen gekanteld. De...

Dode en gewonden na ernstig ongeval A20 Schiedam (video)

Schiedam - Bij een ernstig auto-ongeluk op de A20 ter hoogte van Schiedam is vrijdagavond rond 23.45 uur een...

Burgemeester Aboutaleb sluit Café “The Hide Away” na vuurwerkbom, doneeractie van start

Rotterdam - Het Feyenoord cafe The Hide Away dat vannacht beschadigd raakte door een vuurwerkbom moet ook voor twee...
- Advertisement -

Politie houdt drie verdachten dodelijke steekpartij Rijswijkseweg Den Haag

Den Haag- De politie heeft op de Erasmusbrug in Rotterdam twee verdachten aangehouden voor de dodelijke steekpartij op de...

Politie lost waarschuwingsschot na messengevecht Stationsplein Rotterdam

Rotterdam - Een tweetal jongens zijn elkaar donderdagmiddag op het Stationsplein in Rotterdam elkaar te lijf gegaan met grote...

Must read

Fietsende jongeren plegen vernieling aan 27 auto’s Bredenoord Rotterdam IJsselmonde

Rotterdam - Vandalen vernielden afgelopen nacht 27 auto's die...

Dode na steekpartij op de Torenstraat in Dordrecht

Dordrecht - Een man is vrijdagavond om het leven...