maandag, juli 26, 2021
17.7 C
Rotterdam
maandag 26 juli 2021
AdvertorialGourmetten met kleinere groepen als alternatief voor BBQ

Gourmetten met kleinere groepen als alternatief voor BBQ

-

Gourmetten met kleinere groepen als alternatief voor BBQ

- Advertisement -
- Advertisement -

Veel Nederlanders zijn dol op gourmetten. Nu is dit in de meeste gevallen niet iets wat je dagelijks doet. Nee, gourmetten gebeurt vaak bij speciale gelegenheden. Zo zijn de feestdagen bijvoorbeeld populaire dagen. Wil je ook gourmetten, maar heb je nog geen gourmetstel? Of heeft die van jou het recent begeven? Dan wordt het de hoogste tijd om een nieuw exemplaar aan te schaffen. Veel Nederlanders kiezen lukraak een gourmetstel uit. Zonde, want dit kan uiteindelijk een kat in de zak blijken. Doe daarom altijd een vergelijkingstest voordat je een gourmetstel koopt. Wij vertellen je hier waar je op moet letten bij het vergelijken van gourmetstellen.

Wat kun je allemaal met een gourmetstel?
Bij een vergelijking let je natuurlijk allereerst op de mogelijkheden van een gourmetstel. Zo zijn er bijvoorbeeld gourmetstellen die enkel een bakfunctie hebben. Het apparaat bestaat in dat geval alleen maar uit een bakplaat. Je kunt echter ook kiezen voor een gourmetstel met bak- en grillfunctie. Bij een gourmetstel met een grillfunctie zijn vaak pannetjes aanwezig. In deze pannetjes kun je vlees en groente grillen, maar je kunt er bijvoorbeeld ook pannenkoekjes in bakken.

Met hoeveel personen wil je gourmetten?
Gourmetten kan in verschillende samenstellingen. Jij kunt bijvoorbeeld alleen met jouw partner gourmetten, maar ook met de hele familie. Het aantal personen kan dus verschillen. Voor grote gezelschappen is er een groot gourmetstel, voor kleine samenstellingen een kleine. Om een weloverwogen keuze te maken, moet jij je afvragen met hoeveel personen je gaat gourmetten. Verschilt de samenstelling nogal? Dan doe je er goed aan om voor een groot gourmetstel te kiezen. Je weet zo zeker dat je zowel in grote als kleine gezelschappen hiervan gebruik kunt maken.

Om een goede inschatting te maken voor het aantal personen waarmee je het apparaat kunt gebruiken, kijk je naar de pannetjes. Zijn er bijvoorbeeld maar vier pannetjes aanwezig? Dan is het apparaat vaak geschikt voor maximaal vier personen. Indien het een gourmetstel met meerdere pannetjes betreft, kun je er met meerdere mensen gebruik van maken. Zijn er geen pannetjes aanwezig? Kijk dan naar de omvang van de bakplaat. Kan hier flink wat vlees op liggen? Dan is het gourmetstel zowel geschikt voor kleine als grote gezelschappen.

Hoe maak je het apparaat schoon?
Gourmetten is hartstikke leuk, maar een gourmetstel wordt er hartstikke smerig van. Na gebruik is het dan ook verstandig om een gourmetstel snel schoon te maken. Zit de bakplaat bijvoorbeeld aan het apparaat vast? Dan is schoonmaken een stuk lastiger. Wil je het apparaat makkelijk schoon kunnen maken? Kijk dan of je onderdelen kunt verwijderen. Let er ook even op of er onderdelen in de vaatwasser kunnen. Dit maakt schoonmaken nog een stuk makkelijker!

Let niet alleen op de prijs
Veel mensen kijken direct naar de prijs wanneer zij gourmetstellen met elkaar vergelijken. Dit kan, maar is niet verstandig. Waarom niet? Omdat goede gourmetstellen doorgaans een hoger prijskaartje hebben. Dit komt vaak grotendeels door het merk van het gourmetstel. Je hoeft natuurlijk niet voor de duurste variant te gaan. Nee, want er zijn ook goedkopere opties die van goede kwaliteit zijn. Bedenk je echter wel dat je goedkope gourmetstellen vaak eerder moet vervangen dan duurdere exemplaren.

Hoe kun je gourmetstellen met elkaar vergelijken?
Wil je gourmetstellen met elkaar vergelijken voordat je tot aankoop overgaat? Dat is een goede keuze. Veel mensen pakken gourmetstellen vergelijken echter op de verkeerde manier aan. Zo gaan zij bijvoorbeeld naar een fysieke winkel om een vergelijking te maken. Je kunt je beter tot het internet richten. Waarom? Omdat het aanbod online veel groter is dan in een fysieke winkel. Bovendien is het een stuk makkelijker en sneller om gourmetstellen op het internet met elkaar te vergelijken. Er zijn vandaag de dag speciale sites die zich richten op het vergelijken van producten, zoals 10toptest.nl. Op deze manier slaag jij er ongetwijfeld in het beste gourmetstel voor jouw situatie te vinden.

Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Laatste nieuws

Drie zwaargewonden na frontale aanrijding N217 Spuidijk Nieuw-Beijerland

Zuid-Beijerland - Bij een ernstig ongeval op de N217 Spuidijk in Nieuw-Beijerland zijn drie personen zwaargewond geraakt. Twee auto’s...

Man overleden na aanrijding op N440 Landscheidingsweg Wassenaar

Wassenaar - Een 24-jarige man  uit Den Haag is rond middernacht overleden nadat hij werd geschept door een auto...

Politie pakt verdachte op voor bekrassen van 150 voertuigen in Hoek van Holland

Hoek van Holland - De politie heeft zaterdagmiddag een 42-jarige Rotterdammer aangehouden voor het bekrassen van 150 voertuigen in...

Slachtoffer dodelijke schietpartij is Wisam Valeriusrondeel Capelle aan den IJssel

Het slachtoffer van de dodelijke schietpartij aan het Valeriusrondeel in Capelle aan den IJssel is de 37-jarige Wisam. Volgens...
- Advertisement -

Opnieuw megadrugsvangst in Rotterdamse haven

Rotterdam - Afgelopen weken heeft de Douane de ene na de andere grote drugsvangst gedaan en daar komt na...

Camper gaat in vlammen op Beemsterhoek Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - De eigenaren van een mooie Volkswagen Multivan hebben zaterdagmiddag hun camper in vlammen op...

Must read

Vrachtwagenchauffeur bedreigd tijdens lossen van lading Vlinderveen Spijkenisse

Spijkenisse - Een vrachtwagenchauffeur is vrijdagochtend omstreeks zeven uur...

Meerdere aanhoudingen door de regio in groot drugsonderzoek

Rotterdam, regio - De politie heeft dinsdag 29 september...