maandag, april 12, 2021
5.2 C
Rotterdam
maandag 12 april 2021
Advertorial Gourmetten met kleinere groepen als alternatief voor BBQ

Gourmetten met kleinere groepen als alternatief voor BBQ

-

Gourmetten met kleinere groepen als alternatief voor BBQ

- Advertisement -
- Advertisement -

Veel Nederlanders zijn dol op gourmetten. Nu is dit in de meeste gevallen niet iets wat je dagelijks doet. Nee, gourmetten gebeurt vaak bij speciale gelegenheden. Zo zijn de feestdagen bijvoorbeeld populaire dagen. Wil je ook gourmetten, maar heb je nog geen gourmetstel? Of heeft die van jou het recent begeven? Dan wordt het de hoogste tijd om een nieuw exemplaar aan te schaffen. Veel Nederlanders kiezen lukraak een gourmetstel uit. Zonde, want dit kan uiteindelijk een kat in de zak blijken. Doe daarom altijd een vergelijkingstest voordat je een gourmetstel koopt. Wij vertellen je hier waar je op moet letten bij het vergelijken van gourmetstellen.

Wat kun je allemaal met een gourmetstel?
Bij een vergelijking let je natuurlijk allereerst op de mogelijkheden van een gourmetstel. Zo zijn er bijvoorbeeld gourmetstellen die enkel een bakfunctie hebben. Het apparaat bestaat in dat geval alleen maar uit een bakplaat. Je kunt echter ook kiezen voor een gourmetstel met bak- en grillfunctie. Bij een gourmetstel met een grillfunctie zijn vaak pannetjes aanwezig. In deze pannetjes kun je vlees en groente grillen, maar je kunt er bijvoorbeeld ook pannenkoekjes in bakken.

Met hoeveel personen wil je gourmetten?
Gourmetten kan in verschillende samenstellingen. Jij kunt bijvoorbeeld alleen met jouw partner gourmetten, maar ook met de hele familie. Het aantal personen kan dus verschillen. Voor grote gezelschappen is er een groot gourmetstel, voor kleine samenstellingen een kleine. Om een weloverwogen keuze te maken, moet jij je afvragen met hoeveel personen je gaat gourmetten. Verschilt de samenstelling nogal? Dan doe je er goed aan om voor een groot gourmetstel te kiezen. Je weet zo zeker dat je zowel in grote als kleine gezelschappen hiervan gebruik kunt maken.

Om een goede inschatting te maken voor het aantal personen waarmee je het apparaat kunt gebruiken, kijk je naar de pannetjes. Zijn er bijvoorbeeld maar vier pannetjes aanwezig? Dan is het apparaat vaak geschikt voor maximaal vier personen. Indien het een gourmetstel met meerdere pannetjes betreft, kun je er met meerdere mensen gebruik van maken. Zijn er geen pannetjes aanwezig? Kijk dan naar de omvang van de bakplaat. Kan hier flink wat vlees op liggen? Dan is het gourmetstel zowel geschikt voor kleine als grote gezelschappen.

Hoe maak je het apparaat schoon?
Gourmetten is hartstikke leuk, maar een gourmetstel wordt er hartstikke smerig van. Na gebruik is het dan ook verstandig om een gourmetstel snel schoon te maken. Zit de bakplaat bijvoorbeeld aan het apparaat vast? Dan is schoonmaken een stuk lastiger. Wil je het apparaat makkelijk schoon kunnen maken? Kijk dan of je onderdelen kunt verwijderen. Let er ook even op of er onderdelen in de vaatwasser kunnen. Dit maakt schoonmaken nog een stuk makkelijker!

Let niet alleen op de prijs
Veel mensen kijken direct naar de prijs wanneer zij gourmetstellen met elkaar vergelijken. Dit kan, maar is niet verstandig. Waarom niet? Omdat goede gourmetstellen doorgaans een hoger prijskaartje hebben. Dit komt vaak grotendeels door het merk van het gourmetstel. Je hoeft natuurlijk niet voor de duurste variant te gaan. Nee, want er zijn ook goedkopere opties die van goede kwaliteit zijn. Bedenk je echter wel dat je goedkope gourmetstellen vaak eerder moet vervangen dan duurdere exemplaren.

Hoe kun je gourmetstellen met elkaar vergelijken?
Wil je gourmetstellen met elkaar vergelijken voordat je tot aankoop overgaat? Dat is een goede keuze. Veel mensen pakken gourmetstellen vergelijken echter op de verkeerde manier aan. Zo gaan zij bijvoorbeeld naar een fysieke winkel om een vergelijking te maken. Je kunt je beter tot het internet richten. Waarom? Omdat het aanbod online veel groter is dan in een fysieke winkel. Bovendien is het een stuk makkelijker en sneller om gourmetstellen op het internet met elkaar te vergelijken. Er zijn vandaag de dag speciale sites die zich richten op het vergelijken van producten, zoals 10toptest.nl. Op deze manier slaag jij er ongetwijfeld in het beste gourmetstel voor jouw situatie te vinden.

Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Laatste nieuws

Man (18) zwaargewond na steekpartij bij Rinze Koopmanstraat in Rotterdam

Rotterdam - Een man is maandagavond zwaargewond geraakt bij een steekpartij bij de Rinze Koopmansstraat in Rotterdam. Het slachtoffer...

Man met vuurwapen aangehouden Palladiostraat Rotterdam

Rotterdam - In de Rotterdamse wijk het Lage Land is maandagmiddag een man met een vuurwapen aangehouden. Een vrouw...

Brandweer redt mensen bij woningbrand Mathenesserdijk Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Mathenesserdijk in Rotterdam heeft maandagmiddag korte tijd brand gewoed. De brand brak...

Fietser gewond bij aanrijding in Delfgauw

Delfgauw - Maandagmiddag is een fietser gewond geraakt na een aanrijding met een auto op de kruising Laan der...
- Advertisement -

Zwaargewonde na steekpartij Beeningerstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij in de woning aan de Beeningerstraat in Rotterdam zijn zondagavond twee personen gewond geraakt....

Duiker gereanimeerd na duikongeval in Oostvoornse meer

Oostvoorne - Een duiker is zondagmiddag rond 16.00 uur ernstig in de problemen gekomen, de duiker werd buiten bewustzijn...

Must read

Auto vliegt volledig in brand Algeraweg Capelle aan den IJssel (video)

Capelle aan den IJssel - Een auto is woensdagmorgen...

Branden in Sliedrecht mogelijk aangestoken, politie zoekt getuigen

Sliedrecht - Dinsdagavond woedde er brand op de Rivierdijk...