zondag, februari 28, 2021

“Neergestoken Belg in Spijkenisse had internetdate”

Spijkenisse – De 25-jarige man uit het Belgische Diepenbeek die 22 oktober in Spijkenisse werd neergestoken, zou een internetdate hebben. Dit zegt het AD op basis van informatie van de politie.

Donderdagnacht 22 oktober troffen omwonenden een gewonde man aan op het Salamanderveen. De Belg bleek te zijn neergestoken en raakte ernstig gewond.

Omdat de toestand dusdanig erg was, kon de politie hem niet verhoren over wat er was gebeurd. De politie heeft slachtoffer inmiddels kort kunnen spreken, maar zijn toestand is opnieuw achteruit gegaan, waardoor hij opnieuw in coma is gebracht.

Internetdate
Uit het korte gesprek is naar voren gekomen dat hij een internetdate zou hebben met een vrouw aan het Salamanderveen. Toen hij rond half twaalf in Spijkenisse aankwam, parkeerde hij op het Beverveen. Vrijwel gelijk werd hij door twee belagers aangesproken, waarna hij – nog steeds door onbekende aanleiding – in zijn buik werd gestoken.

Buurtbewoners zouden hebben verklaard dat er sprake was van een ruzie, maar hier had de Belg geen herinnering meer aan. De politie houdt rekening met het scenario dat de vrouw van de date niet bestaat en dat dit een middel was om de Belg te lokken.

Specifieke getuigen gezocht
De politie is nog steeds op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen. Zo is de politie nog altijd op zoek naar drie fietsers die voorbij de plek van het neersteken kwamen tussen half twaalf en twaalf uur. Zij zijn te zien op camerabeelden. Dinsdagavond besteed Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak.

Related Articles

Vandaag: Eén jaar lang Corona in Nederland

0
Vandaag is het 27 februari 2021. Dit betekent dat COVID-19 of Corona nu precies een...

“Man werpt zichzelf voor rijdende auto’s” Pompenburg Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zaterdagavond op de Pompenburg omstreeks 20.15 uur voor flink wat...

Inspectievluchten Eneco met vliegtuigje boven Capelle en Rotterdam

0
Capelle aan den IJssel - Eneco vliegt vanavond met een klein sportvliegtuigje boven Prins Alexander...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg