Nog twee aanhoudingen voor dodelijk steekincident Meester-Arendstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft vrijdag 28 mei twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar de fatale steekpartij aan de Meester-Arenstraat in Rotterdam. Twee dagen ervoor waren er al twee verdachten gearresteerd.

Dinsdag 25 mei werden hulpdiensten rond half tien gealarmeerd voor een steekpartij aan de Meester-Arenstraat. Een 17-jarige jongen en diens 44-jarige moeder waren gestoken. Ondanks alle hulp kwam de tiener ter plaatse te overlijden. De moeder raakte gewond aan haar arm.

- Advertisement -

Wat volgde was een lang onderzoek naar de gebeurtenissen van die ochtend. De dag erop werden een 19-jarige man uit Zoetermeer en een minderjarige vrouw uit Rotterdam aangehouden. Vrijdag werden nog eens twee aanhoudingen verricht. Dit betreffen een minderjarige jongen en een 18-jarige man uit Zoetermeer. Alle vier hun rollen worden nader onderzocht.

Nog veel onduidelijk
Het is nog onduidelijk wat er in de woning is gebeurd en waarom. Omwonenden spreken over drie personen die rennend het portiek van de desbetreffende woning hebben verlaten na het steekincident. De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie of camerabeelden uit te buurt hebben.

- Advertisement -

Gerelateerd