Stille tocht in Rotterdam-zuid voor omgebrachte Akshay

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vrijdagavond 4 juni hebben ruim honderd mensen meegelopen in een stille tocht ter nagedachtenis van de 17-jarige Akshay. De jongen overleed vorige week bij een fataal steekincident.

De menigte verzamelde zich bij de Carnissedreef, bij de school van de jongen. Daar kreeg iedereen een rode roos uitgereikt. De stille tocht voerde daarna langs het ouderlijk huis, waar de jongen werd doodgestoken, en eindigde bij de speeltuin waar hij vaak te vinden was.

- Advertisement -

Vier verdachten aangehouden
Akshay liet 25 mei het leven na een steekincident in zijn huis aan de Meester Arendstraat. Zijn moeder raakte eveneens gewond. De politie heeft een groot rechercheteam op de zaak zitten. Inmiddels zijn er al vier tieners, waarvan twee minderjarig, aangehouden. De vier verdachten zijn afkomstig uit Zoetermeer en Rotterdam.

- Advertisement -

Gerelateerd