Opnieuw megadrugsvangst in Rotterdamse haven

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Afgelopen weken heeft de Douane de ene na de andere grote drugsvangst gedaan en daar komt na afgelopen nacht weer een megavangst bij. Tijdens een controle in de Rotterdamse haven is afgelopen nacht namelijk een partij van 1760 kilo cocaïne onderschept. De straatwaarde is ruim 132 miljoen euro.

De verdovende middelen zaten verstopt in een container uit Costa Rica en was geladen met zoete aardappelen. De container was bestemd voor een bedrijf in Den Haag. Dit bedrijf heeft niets met de smokkel te maken, zo blijkt na onderzoek.

- Advertisement -

Afgelopen weken heeft het Openbaar Ministerie meerdere grote vangsten gemeld. Hieronder staan afgelopen vondsten onder elkaar:

HARC-team
Het HARC-team, een samenwerkingsverband van Douane, FIOD, Zeehavenpolitie en het Openbaar Ministerie in Rotterdam, heeft de zaak verder in onderzoek. De drugs zijn inmiddels vernietigd.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Sishalounge doelwit van nachtelijke explosieSchiedamseweg Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er rond 04:50 een explosie plaatsgevonden bij een...

Uithalers leiden naar drugsvangst in lege container Rotterdamse Waalhaven

Rotterdam - De Douane heeft woensdag 150 kilo cocaïne aangetroffen in een lege container in een zogenoemd 'empty...

Explosie zorgt voor schade aan voordeur van woning Lijnzaaddreef Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagnacht 20 juni rond 2.14 uur heeft er een explosie plaatsgevonden op de Lijnzaaddreef in Spijkenisse. Door...

Politie onderzoekt schietpartij Fresiastraat Rotterdam-Schiebroek

Rotterdam - Op de Fresiastraat in de Rotterdamse wijk Schiebroek heeft dinsdagavond rond 23:15 uur een mogelijke beschieting plaatsgevonden....