Opnieuw megadrugsvangst in Rotterdamse haven

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Afgelopen weken heeft de Douane de ene na de andere grote drugsvangst gedaan en daar komt na afgelopen nacht weer een megavangst bij. Tijdens een controle in de Rotterdamse haven is afgelopen nacht namelijk een partij van 1760 kilo cocaïne onderschept. De straatwaarde is ruim 132 miljoen euro.

De verdovende middelen zaten verstopt in een container uit Costa Rica en was geladen met zoete aardappelen. De container was bestemd voor een bedrijf in Den Haag. Dit bedrijf heeft niets met de smokkel te maken, zo blijkt na onderzoek.

- Advertisement -

Afgelopen weken heeft het Openbaar Ministerie meerdere grote vangsten gemeld. Hieronder staan afgelopen vondsten onder elkaar:

HARC-team
Het HARC-team, een samenwerkingsverband van Douane, FIOD, Zeehavenpolitie en het Openbaar Ministerie in Rotterdam, heeft de zaak verder in onderzoek. De drugs zijn inmiddels vernietigd.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij voordeur van woning Winckenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een voordeur van een galerijwoning aan de Winckenburgstraat in Rotterdam is vrijdagavond een explosief afgegaan. Buurtbewoners...

Zwaargewonde bij schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Autoruit vernield na explosie Bergselaan Rotterdam

Rotterdam - De ruit van een auto is vrijdagmiddag rond 12.52 uur op de Bergselaan in Rotterdam vernield...

Auto over de kop C.G Roosweg Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Bij een ongeluk tussen twee personenauto's is donderdagavond rond 18.30 uur een auto...