dinsdag, september 28, 2021
14.2 C
Rotterdam
dinsdag 28 september 2021
GesponsordKunstgras: genieten en nooit meer maaien

Kunstgras: genieten en nooit meer maaien

-

Kunstgras: genieten en nooit meer maaien

Dit betreft een gesponsord artikel

 

- Advertisement -

Kunstgras is enorm aan populariteit aan het winnen. Logisch ook, want het heeft ontzettend veel voordelen! Je tuin ziet er direct verzorgd uit door de vrolijke groene kleur, hooikoorts krijgt geen kans en kunstgras is supermakkelijk te leggen!

Benieuwd waarom wij zo dol zijn op kunstgras? Wij geven je enkele voordelen:

– Het hoeft nooit gemaaid te worden. Nooit meer de randjes bijknippen of op je vrije dag het gras maaien.

– Kunstgras hoeft geen water te krijgen. Je kunt dus in de drogere maanden zorgeloos genieten van je gazon, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het bruin wordt!

– Onkruid krijgt geen kans tussen het kunstgras! Een van de grootste ergernissen van een grasveld is toch wel het onkruid. Als je voor een kunstgrasveld kiest, heb je dit probleem niet meer. Dat scheelt ook weer vaak op de knieën het onkruid eruit trekken.

– De tuin ziet er altijd verzorgd uit. Kunstgras verkleurt namelijk niet, zo heb je altijd een stralend groen gazon. Zélfs in de koude of droge maanden.

– Zorgeloos het zwembad of je tentje in de tuin laten staan. Willen de kids graag kamperen in de achtertuin? Of is het stralend mooi weer en zet je een zwembad op? Deze kun je op kunstgras makkelijk de hele zomer laten staan, zonder je zorgen te maken dat er lelijke plekken in het gras komen. Het positieve aan een kunstgazon is namelijk dat het niet kan verkleuren. Nooit meer bruine of gele plekken dus!

Hoewel sommigen het aanschaffen van kunstgras als een flinke investering zien, is het het geld meer dan waard! Je hebt namelijk geen onderhoud aan kunstgras, hierdoor zijn de onderhoudskosten ook lager -denk aan de aanschaf van een grasmaaier en het sproeien in de warmere maanden.


Wat veel mensen niet weten, is dat kunstgras kopen ook een duurzame en bewuste keuze is! Dit komt doordat er geen (kostbaar) drinkwater wordt gebruikt om het gazon mooi groen te houden. Ook wordt er bespaard op schadelijke (kunst)mest om het gras mooi vol te houden en is er geen grasmaaier nodig met schadelijke uitlaatgassen meer nodig!


Daarnaast is ook het imago van kunstgras enorm gestegen. Waar het er voorheen erg nep uit zag, is dat tegenwoordig niet meer het geval. Sommige varianten zijn zelfs niet meer van echt te onderscheiden! Het voelt zacht aan de voeten, is veilig om op te spelen en oogt natuurlijk, wat wil een mens nog meer? 😉


Gesponsord
Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van Nieuws op Beeld en kan links bevatten die doorverwijzen naar een andere website.


 

Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Laatste nieuws

Politie start onderzoek na verdronken kat in Pernis

Pernis - Vandaag deed één van de wijkagenten van Pernis tijdens haar dienst een verontrustende vondst op de Oud...

Drukste ochtendspits sinds begin coronacrisis

Vanochtend had Nederland te maken met de drukste ochtendspits van 2021. Dit meldt Rijkswaterstaat: "Sinds het begin van de...

Rotterdammer en zes handlangers voor de rechter voor verijdelde gijzeling

Dankzij goed en snel politiewerk kon op 8 mei 2018 een gijzeling worden voorkomen bij een Westlands koelbedrijf. Een...

Rotterdammer aangehouden voor opzettelijk veroorzaken ongeval in Roosendaal

Roosendaal, Rotterdam - Een 29-jarige man uit Rotterdam is maandag 27 september aangehouden omdat hij opzettelijk tegen een auto...
- Advertisement -

Politie vindt overleden man na melding van mishandeling aan in Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagochtend 28 september heeft de politie een overleden man aangetroffen in een woning aan de Thomas à...

Man lichtgewond na steekpartij Grote Beer Rotterdam

Rotterdam - Een man is maandagavond lichtgewond geraakt na een steekpartij in een woning aan de Grote Beer in...

Must read

Automobilist klapt in vangrail tijdens uitwijkmanoeuvre, veroorzaker rijdt door Kralingseplein Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmorgen 16 augustus rond 6.50 uur...

Twee verdachten aangehouden voor schietincident in Gouda

Gouda - De politie heeft zondagavond 3 januari twee...