dinsdag, september 28, 2021
14.2 C
Rotterdam
dinsdag 28 september 2021
GesponsordWelke onderdelen van een wasmachine gaat het meest kapot?

Welke onderdelen van een wasmachine gaat het meest kapot?

-

Welke onderdelen van een wasmachine gaat het meest kapot?

Dit betreft een gesponsord artikel

 

- Advertisement -

De wasmachine is een van de meest revolutionaire uitvindingen, als we kijken naar hoe afhankelijk we er eigenlijk van zijn geworden. U zou een huishouden zonder wasmachine niet een meer kunnen voorstellen. Het is een fijn apparaat, totdat hij t een keertje begeeft. In zo’n geval is een wasmachine reparatie nodig.

Wasmachine reparatie is alleen niet altijd de ideale keuze. Soms moet u overwegen of de wasmachine vervangen realistischer is voor uw portemonnee. Er zijn verschillende onderdelen die kapot kunnen gaan en in het volgende artikel vertellen wij u hier meer over!

Is mijn wasmachine stuk?

U wilt gaan wassen en zet de wasmachine aan, maar er gebeurt niks. In zo’n geval kunt u eerst het beste controleren of de stekker goed in het stopcontact zit en of er spanning op staat. Het kan namelijk zijn dat en kortsluiting is geweest. Controleer daarnaast of de deur goed dicht zit en of de watertoevoer goed open staat. Wanneer de programmaschakelaar defect is of de motor is het handig om een wasmachinemonteur in te huren. Vreemde geluiden, water onder de wasmachine en was dat zeiknat blijft kunnen ook wijzen op een kapot onderdeel. Tijd voor een wasmachine reparatie dus!

Onderdelen van een wasmachine

Het meest voorkomende probleem bij wasmachines is het slecht of niet centrifugeren. In dit geval is de filter bij de pomp verstopt en de schoep van de afvoerpomp geblokkeerd of kapot. Dit is vrij makkelijk op te lossen tenzij het onderdeel kapot is en niet vervangen kan worden. U kunt namelijk de filter schoonmaken, dit geld ook voor de schoep van de afvoerpomp. Bij een foutmelding van het waterpeil kunt u eerst kijken of er een knik in de toevoerslang zit en deze eruit halen. Een foutmelding van de motor kan komen doordat de trommel te vol zit. Als dit niet weggaat nadat u een was heeft geprobeerd te draaien met een lege trommel, is het tijd om een monteur in te schakelen. Die weten wel het meeste af van wasmachine reparatie!

Kan de wasmachine nog gerepareerd worden?

U heeft het probleem gevonden en weet welk onderdeel van de machine kapot is. De vraag is dan nog, is wasmachine reparatie een optie? In sommige gevallen is de wasmachine reparatie geen optie en is het tijd om een nieuwe aan te schaffen. Dit is wanneer u zelf het probleem niet kon oplossen en de monteur ook niet. Als de motor kapot is dan kunt u wel gedag zeggen tegen wasmachine reparatie. Verder is het gelukkig vrij makkelijk om onderdelen van dit dure apparaat te repareren of vervangen.


Gesponsord
Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van Nieuws op Beeld en kan links bevatten die doorverwijzen naar een andere website.


 

Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Laatste nieuws

Politie start onderzoek na verdronken kat in Pernis

Pernis - Vandaag deed één van de wijkagenten van Pernis tijdens haar dienst een verontrustende vondst op de Oud...

Drukste ochtendspits sinds begin coronacrisis

Vanochtend had Nederland te maken met de drukste ochtendspits van 2021. Dit meldt Rijkswaterstaat: "Sinds het begin van de...

Rotterdammer en zes handlangers voor de rechter voor verijdelde gijzeling

Dankzij goed en snel politiewerk kon op 8 mei 2018 een gijzeling worden voorkomen bij een Westlands koelbedrijf. Een...

Rotterdammer aangehouden voor opzettelijk veroorzaken ongeval in Roosendaal

Roosendaal, Rotterdam - Een 29-jarige man uit Rotterdam is maandag 27 september aangehouden omdat hij opzettelijk tegen een auto...
- Advertisement -

Politie vindt overleden man na melding van mishandeling aan in Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagochtend 28 september heeft de politie een overleden man aangetroffen in een woning aan de Thomas à...

Man lichtgewond na steekpartij Grote Beer Rotterdam

Rotterdam - Een man is maandagavond lichtgewond geraakt na een steekpartij in een woning aan de Grote Beer in...

Must read

Steekpartij blijkt te gaan om vechtpartij Zaagmolendrift Rotterdam

Rotterdam - Bij een vechtpartij op de Zaagmolendrift is maandagmiddag...

Brand door in slaap gevallen bewoner Middelharnisstraat Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag naar donderdag...