Weer nachtelijke schietpartij, loungeroom beschoten 2e Middellandstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een Loungeroom in de 2e Middellandstraat in Rotterdam is afgelopen nacht beschoten. De politie kreeg rond 04.00 uur een melding binnen van een schietpartij, ter plekke troffen agenten in de ruit van de gevel één kogelgat aan.

De politie zette voor korte tijd de omgeving af voor sporenonderzoek. De inzet van een speurhond die op zoek moest gaan naar de hulzen leverde niets op. De politie doet verder onderzoek.

Rotterdam heeft de afgelopen week met meerdere schietpartijen te maken. Zo werd er afgelopen nacht nog geschoten op het Hillevliet bij een ruzie, werd een woning beschoten in de Gaffeldwarsstraat en werd een autowasstraat onder vuur genomen op de Aelbrechtskade.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd