dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Tweede verdachte aangehouden voor dodelijke schietpartij Nassauhaven in Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam, Maassluis – Op zondagavond 29 mei heeft de politie een tweede verdachte aangehouden in het onderzoek naar de dood van een 34-jarige Rotterdam. Deze kwam op 22 mei om het leven bij een schietpartij op de Rotterdamse Nassauhaven.

Videobeelden die snel na het incident circuleerden toonden hoe een man van dichtbij meermaals werd neergeschoten op straat. Toegesnelde hulpdiensten konden niks meer voor het 34-jarige slachtoffer betekenen.

Niet veel later werd op de Feijenoordkade een brandende auto aangetroffen. Dit is vermoedelijk de vluchtauto van de daders. Op de video stapt de schutter in een gereedstaande auto, dezelfde of sterk lijkend op de uitgebrande auto.

Aanhoudingen
Inmiddels hebben agenten een 20-jarige man uit Maassluis aangehouden. De politie geeft aan dat de verdachte is gearresteerd voor “betrokkenheid bij de dood van de 34-jarige Rotterdammer”.

In de nacht van 27 op 28 mei hield de politie al een eerste verdachte aan. Dit betreft een 21-jarige Rotterdammer. Ook hij is volgens de politie betrokken geweest bij de schietpartij. Wat de exacte rollen van beide verdachten zijn geweest, heeft de politie verder niets over losgelaten.

Tips nog altijd welkom
De politie vraagt nog altijd mensen om contact op te nemen als zij informatie of beelden hebben: “Alle informatie is welkom. Heeft u zelf beelden gemaakt, bijvoorbeeld via een dashcam, deurbelcamera of telefoon, waarop iets van het incident aan de Nassauhaven, mogelijke betrokkenen of van de uitgebrande auto aan de Feijenoordkade op staat? Laat het ons weten.”

Tips doorgeven kan via het algemene nummer 0900-8844, of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Informatie delen kan ook volledig anoniem rechtstreeks aan de politie via TCI of het Team Bijzondere Getuigen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -