Club Blu weer doelwit van schietpartij Prins Alexanderlaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Discotheek Club Blu aan de Prins Alexanderlaan in Rotterdam is afgelopen nacht weer doelwit geweest van een schietpartij. Rond 02.40 uur kreeg de politie een melding van mogelijke schoten nabij de discotheek. Ter plekke werden er inderdaad hulzen aangetroffen.

Onderzoek van de politie wees uit dat er wederom op het pand is geschoten. Het is niet de eerste keer dat het pand is beschoten, ook werden er granaten aangetroffen en vinden er in de club mishandelingen plaats.

Lees ook: Man (29) overleden na mishandeling in Rotterdamse Club Blu

Burgemeester Aboutaleb heeft eerder de club omwille van de veiligheid gesloten. Het is niet bekend of dit nu weer gaat gebeuren. De eigenaar verklaarde destijds dat hij niet wist wie het op zijn club gemunt zou hebben.

Lees ook: Club Blu voor drie maanden gesloten na mishandeling en vuurwapenincident

Foto: Archief

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd