3x de leukste activiteiten voor een groot gezelschap

De zomer komt er weer aan. Je zult merken dat iedereen weer zin heeft om leuke plannen te maken. Heb je een familieweekend dat er aan zit te komen en ben je nog op zoek naar een leuk uitje? Of heb je binnenkort een dagje gepland met jouw vriendengroep of collega’s? Dan is het natuurlijk ook leuk om een activiteit te ondernemen! We hebben drie spraakmakende activiteiten voor je op een rijtje gezet! We verzekeren je dat je enorm veel plezier zult hebben.

Maak gebruik van virtual reality 

Houden jij en je vrienden van gamen? Of bestaat jouw familie uit een stel Formule 1 fanaten? Dan hebben we de perfecte activiteit voor je gevonden. Bij Urban Events heb je namelijk de mogelijkheid om een echte F1 simulator huren. Het handige is dat de simulator op locatie wordt geleverd. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om eens te ervaren wat een echte Formule 1 coureur mee maakt. Daarnaast kun je bij Urban Events ook terecht voor andere virtual reality spellen, denk aan VR brillen of een motor simulator. Zo kun jij een geweldig uitje organiseren waar nog lang over gesproken wordt.

Ga lasergamen 

Wil je samen met de groep een sportieve activiteit ondernemen en de spanning opzoeken? Dan raden we je aan om eens te kijken naar lasergame mogelijkheden in de buurt. Lasergamen is een spel voor de fanatiekelingen. Je verdeelt bij dit spel een groep in twee aparte teams. Het doel is om elkaar te raken met een lasergeweer. Iedereen draagt een speciaal pak waardoor dit zichtbaar wordt. Het gaat er uiteindelijk om welk team de meeste  tegenstanders heeft uitgeschakeld. Een enorm leuk spel waarbij iedereen zijn of haar energie kwijt kan.

Boek een proeverij

Ben je opzoek naar een minder actieve activiteit, dan kun je er ook voor kiezen om bij een lokaal restaurant plaats te nemen voor een proeverij. Zo kun je onder leiding van heerlijke dranken en hapjes een goed gesprek voeren. Dit is vooral aan te raden wanneer je elkaar al  voor langere tijd niet gezien hebt. Afhankelijk van de groep kun je kiezen voor een bier, wijn of ginproeverij. Daarnaast zou je nog voor kunnen stellen om samen leuke spellen te spelen. Denk aan leuke oudhollandse spellen of vraag iedereen om zijn of haar favoriete spel mee te nemen. Een super leuke activiteit waarbij je heerlijke nieuwe smaken leert kennen!
Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via  Adverteren.


 

- Advertisement -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,277VolgersVolg