3x de leukste activiteiten voor een groot gezelschap

Date:

Deel bericht:

De zomer komt er weer aan. Je zult merken dat iedereen weer zin heeft om leuke plannen te maken. Heb je een familieweekend dat er aan zit te komen en ben je nog op zoek naar een leuk uitje? Of heb je binnenkort een dagje gepland met jouw vriendengroep of collega’s? Dan is het natuurlijk ook leuk om een activiteit te ondernemen! We hebben drie spraakmakende activiteiten voor je op een rijtje gezet! We verzekeren je dat je enorm veel plezier zult hebben.

Maak gebruik van virtual reality 

Houden jij en je vrienden van gamen? Of bestaat jouw familie uit een stel Formule 1 fanaten? Dan hebben we de perfecte activiteit voor je gevonden. Bij Urban Events heb je namelijk de mogelijkheid om een echte F1 simulator huren. Het handige is dat de simulator op locatie wordt geleverd. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om eens te ervaren wat een echte Formule 1 coureur mee maakt. Daarnaast kun je bij Urban Events ook terecht voor andere virtual reality spellen, denk aan VR brillen of een motor simulator. Zo kun jij een geweldig uitje organiseren waar nog lang over gesproken wordt.

- Advertisement -

Ga lasergamen 

Wil je samen met de groep een sportieve activiteit ondernemen en de spanning opzoeken? Dan raden we je aan om eens te kijken naar lasergame mogelijkheden in de buurt. Lasergamen is een spel voor de fanatiekelingen. Je verdeelt bij dit spel een groep in twee aparte teams. Het doel is om elkaar te raken met een lasergeweer. Iedereen draagt een speciaal pak waardoor dit zichtbaar wordt. Het gaat er uiteindelijk om welk team de meeste  tegenstanders heeft uitgeschakeld. Een enorm leuk spel waarbij iedereen zijn of haar energie kwijt kan.

Boek een proeverij

Ben je opzoek naar een minder actieve activiteit, dan kun je er ook voor kiezen om bij een lokaal restaurant plaats te nemen voor een proeverij. Zo kun je onder leiding van heerlijke dranken en hapjes een goed gesprek voeren. Dit is vooral aan te raden wanneer je elkaar al  voor langere tijd niet gezien hebt. Afhankelijk van de groep kun je kiezen voor een bier, wijn of ginproeverij. Daarnaast zou je nog voor kunnen stellen om samen leuke spellen te spelen. Denk aan leuke oudhollandse spellen of vraag iedereen om zijn of haar favoriete spel mee te nemen. Een super leuke activiteit waarbij je heerlijke nieuwe smaken leert kennen!



- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Met deze tips wordt je website vindbaar en blijven bezoekers langer hangen

Ben je woonachtig in Schiedam en vind je het leuk om je passie te delen? Of ben je...

Wanneer is het handig om een website te maken en hoe ziet die eruit?

Tegenwoordig heb je geen programmeerkennis meer nodig om een website te maken. Er zijn namelijk veel eenvoudige sitebuilders...

Waarom werken veel bedrijven in Schiedam tegenwoordig in de cloud?

Schiedam kent een rijke ondernemerscultuur en veel bedrijven zijn ook online actief. De manier van werken is door...

Factoren die de premie van een fietsverzekering beïnvloeden

Heb je van je zuurverdiende centen een racefiets of bakfiets gekocht? Dan ben je hier waarschijnlijk zuinig op....