112 Rijnmond Kort: Grote brand in distributiecentrum Picnic Rotterdam en Plofkraak in Schiedam

Date:

Deel bericht:

In dit nieuwsbericht vind je een verzameling van 112-nieuws van zondag 14 augustus. Ook vind je hier links naar de uitgebreide verhalen.

17.00 Gewonde na schietpartij in Vroesenpark Rotterdam

Een 35-jarige man uit Maassluis is zondagmiddag gewond geraakt bij een schietpartij in het Vroesenpark in Rotterdam. Een 40-jarige Rotterdammer kon kort erna worden aangehouden als verdachte.

- Advertisement -

Lees meer: Man raakt gewond bij schietpartij, politie houdt verdachte aan Vroesenpark Rotterdam 

14.00 Automobilist slaat over de kop na uitwijken voor konijn

Een automobiliste is zondagmiddag op de Doenkade in Berkel en Rodenrijs met de schrik vrijgekomen nadat zij met zijn auto over de kop was geslagen. De bestuurster zag op de weg een konijn zitten, wilde hiervoor uitwijken maar verloor de macht over het stuur. De auto sloeg hierdoor over de kop en kwam op de andere rijbaan terecht.

Lees meer: Automobiliste schrikt van konijn, wijkt uit en slaat over de kop Doenkade Berkel en Rodenrijs

©Norbert Verhoeff

09.00 22 bekeuringen tijdens verkeerscontrole in Rotterdam Nesselande

De politie heeft afgelopen zaterdag een grote verkeerscontrole gehouden op de strandboulevard in Nesselande. In de omgeving van de Sicilieboulevard werden verschillende weggebruikers aan een controle onderworpen. In totaal werden er 22 bekeuringen uitgedeeld.

Lees meer: Grote verkeerscontrole en meerdere bekeuring bij verkeerscontrole Rotterdam-Nesselande

07.15 Grote brand bij Picnic Vlambloem Rotterdam

In het pand van Picnic aan de Vlambloem is afgelopen nacht brand uitgebroken. In drie elektrische bezorgauto’s was brand ontstaan. Een medewerker van het bedrijf ontdekte de brand doordat het pand vol met rook stond. Gelukkig had de sprinklerinstallatie de grootste vlammen al geblust. De brandweer heeft nageblust.

Lees meer: Grote brand in distributiecentrum Picnic Vlambloem Rotterdam 

05.15 Ravage na plofkraak Hof van Spaland Schiedam

In winkelcentrum Hof van Spaland heeft afgelopen nacht een explosie plaatsgevonden. Het gaat vermoedelijk om een plofkraak. De gevel van een Albert Heijn filiaal is fors beschadigd geraakt. Of er ook iets is buitgemaakt is nog niet bekend.

Lees meer: Ravage na plofkraak in winkelcentrum Hof van Spaland Schiedam

01.48 Woning verwoest door uitslaande brand Dirkslandstraat Rotterdam

Een woning aan de Dirkslandstraat in Rotterdam is afgelopen nacht verwoest door een uitslaande brand. De brand ontstond op de benedenverdieping en was bij aankomst van de brandweer uitslaand. De brandweer schaalde op naar middelbrand en wist doorslag naar boven te voorkomen. De woning is fors beschadigd geraakt.

Lees meer: Uitslaande brand verwoest woning Dirkslandstraat Rotterdam 

23.00 Man door arrestatieteam uit woning gehaald Hobbemalaan Krimpen aan den IJssel

Een man is zaterdagavond door een arrestatieteam uit zijn woning aan de Hobbemalaan in Krimpen aan den IJssel gehaald. De man had kort daarvoor een persoon mishandeld, maar wilde niet naar buiten komen. Gezien de voorgeschiedenis met de man rondom agressie tegen agenten werd hij door een arrestatieteam aangehouden.

Lees meer: Man door arrestatieteam uit woning gehaald na mishandeling Hobbemalaan Krimpen aan den IJssel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Tip leidt politie naar tientallen vaten met aceton in kelderbox | Spaansebocht Rotterdam

Rotterdam - Een oplettende passant heeft zaterdagmorgen de politie gebeld nadat deze op de Spaansebocht in Rotterdam-Spangen zag...

Gewonden bij aanrijding scooter met auto Vierambachtsstraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagmiddag 27 april rond 18.15 uur heeft er op de Vierambachtsstraat in Rotterdam een ongeval plaatsgevonden....

Man aangehouden na mishandeling beveiliger Holland Casino Weena Rotterdam

Rotterdam - Een man is zaterdagmiddag door de politie aangehouden nadat hij een beveiliger had mishandeld en bedreigd...

Bestuurder onder invloed crasht na achtervolging Henri Eversstraat Rotterdam

Rotterdam - Een automobilist is zaterdagmorgen rond 07.15 uur na een achtervolging op de Henri Eversstraat in Rotterdam-Alexander...