Vrachtwagen en scooter in brand gestoken Capelseweg Capelle aan den IJssel (video)

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – De hulpdiensten in Rotterdam Oost zijn afgelopen nacht opnieuw uitgerukt voor voertuigbranden. Rond 04.24 uur werd er bij een bushalte op de Prins Constantijnweg in Capelle aan den IJssel een scooter in brand gestoken, een half uur later ontstond er ook brand in een vrachtwagen op de Capelseweg in Capelle aan den IJssel.

- Advertisement -

De brandweer wist het vuur in de scooter snel te blussen, hier was niet veel meer van over. Op de Capelseweg bleek op de grote parkeerplaats van sportpark Schenkel een vrachtwagen in brand te zijn gestoken. De brand was begonnen bij het voorwiel en was al overgeslagen naar gedeeltes van de kraan en de cabine. De vlammen waren volgens de hulpverleners enkele meters hoog.

De brand in de vrachtwagen kon snel worden geblust. De vrachtwagen zelf is zwaar beschadigd geraakt door de brand. Een specialistisch bergingsbedrijf heeft de vrachtwagen opgehaald.

Lees ook: Opnieuw auto’s in brand gestoken Zevenkampse Ring Rotterdam

Het is niet de eerste brand in het gebied Rotterdam Oost. Op 8 oktober ontstond er brand in meerdere voertuigen op de Zevenkampse Ring in Rotterdam. In de nacht 14 oktober brandde er een auto uit op de Kerklaan in Capelle aan den IJssel. Een nacht later was het opnieuw raak op de Zevenkampse Ring en stonden er op dezelfde plek als de eerste keer weer twee auto’s in brand.

Lees ook: Meerdere voertuigen uitgebrand door vermoedelijke brandstichting in Rotterdam Oost

Lees ook: Auto uitgebrand Kerklaan Capelle aan den IJssel

Bekijk meer foto’s op: Capelle Vandaag

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd