Waarom iedereen een ronde spiegel in huis moet hebben!

Date:

Deel bericht:

Wil je op een makkelijke manier iets aan je interieur veranderen? Dan is een spiegel ophangen vaak een goed idee. Spiegels maken ruimtes optisch groter en daarnaast is het natuurlijk altijd handig om bijvoorbeeld je haar en je outfit te checken voordat je de deur uit gaat. Spiegels komen in allerlei vormen, maar een ronde spiegel is en blijft een van de populairste soorten. Hieronder lees je daarom alle voordelen van een ronde spiegel in huis!

Ronde spiegel op maat

Wil je graag een ronde spiegel in huis ophangen, maar wil je wel zelf de doorsnede bepalen? Dan kun je bij Glaswebwinkel terecht. Je kunt hier namelijk tot de millimeter aangeven hoe groot de doorsnede van de spiegel moet zijn en dan wordt het glas geheel op maat gesneden. Ook kun je kiezen uit verschillende randdiktes (in 4 millimeter of 6 millimeter) en kleuren. Verzilverde blanke spiegels zijn het populairst, maar een bronzen of grijs gekleurde spiegel zijn een tint donkerder. Deze geven net wat meer warmte en sfeer in huis, dus het is maar net wat bij jouw interieur en persoonlijke smaak past!

- Advertisement -

Ronde spiegel past bij alle interieurstijlen!

De veelzijdigheid is een andere reden waarom je voor ronde spiegels van Glaswebwinkel moet kiezen. Deze spiegels passen namelijk bij alle interieurstijlen. Heb je een bijvoorbeeld een minimalistisch en rustig interieur, maar wil je één eyecatcher midden in de kamer ophangen? Dan kun je voor een grote ronde spiegel gaan. Mag het wel lekker druk en gezellig zijn, dan kies je voor meerdere kleine spiegels die je op een speelse manier bij elkaar ophangt op één muur. Zo kun je bijvoorbeeld ook de wand van een lange hal opvrolijken met kleine ronde spiegels in diverse groottes. Kortom, alles is mogelijk!

Makkelijk zelf te monteren

Spiegels zijn breekbaar en dus moet je wel voorzichtig zijn met het ophangen. Dit schrikt veel mensen af, maar eigenlijk is het helemaal niet zo eng als het lijkt! Bij Glaswebwinkel kun je kiezen uit diverse montagemethodes en de meest gebruikte manieren om spiegels op te hangen, zijn de Mirrorfix MS spiegelkit, een dubbelzijdig spiegeltape of de spiegelmontage-set. De montageset is het meest geschikt voor als er ook een spiegelverwarming wordt aangebracht, bijvoorbeeld in de badkamer. Houd er rekening mee dat de montage met een spiegelkit of spiegeltape definitief is. Dit betekent dat de spiegel niet of erg moeilijk van de muur te verwijderen is, zonder dat het breekt. Denk dus goed na over de plek waar de spiegel komt te hangen. Wil je de spiegel op een later moment nog kunnen verplaatsen, dan kun je het beste een spiegelmontage-set gebruiken. Op de site staat tevens een uitgebreide spiegelmontage-handleiding, dus lees deze rustig door en dan komt het vast en zeker helemaal goed!

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

4 redenen waarom bergwandelen steeds populairder wordt onder de jongeren

In de afgelopen jaren is bergwandelen steeds populairder geworden onder jong en oud. Het is interessant om te...

Hoe lang gaan kunstplanten mee?

Kunstplanten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons interieur. Ze brengen groen in huis zonder dat...

Do’s en don’ts voor de Rotterdamse ondernemer

Als ondernemer in Rotterdam of in de omgeving van deze grote stad wil je natuurlijk dat jouw bedrijf...

Een tas vol mogelijkheden: geschenken die echt impact maken

Met de overvloed aan keuzes is het vinden van een relatiegeschenk gemakkelijker geworden voor bedrijven. Maar hoe vindt...