Top 3 plekken om te lunchen in Amsterdam

Date:

Deel bericht:

Er zijn veel cafés en eetgelegenheden in de buurt van het Amsterdamse kantoor waar je voor een redelijke prijs een goede lunch kunt krijgen. De lunchplekken en cafés in Amsterdam zijn meestal druk tijdens lunchtijd, dus als je haast hebt, zul je ergens anders heen moeten of in de rij moeten wachten. Thuiswerken geeft je de vrijheid om je eigen eten te bereiden, maar als je niet wilt koken of geen tijd hebt tijdens de werkdag, zijn hier een aantal snelle hap suggesties in de buurt van het hart van Amsterdam. Bekijk hier meer voor een bedrijfslunch in Amsterdam.

Gezond menu bij Bami Zoo

Vlakbij het Centraal Station vind je Bami Zoo aan Rose Street. Bami Zoo biedt een gevarieerd en gezond menu dat perfect is voor het krijgen van een snelle lunch. Bami Zoo heeft alles van verse salades tot curry’s, rijstschotels, veganistische maaltijden, en nog veel meer. Je kunt werken tijdens het eten in Bami Zoo, die gratis WIFI biedt. Er zijn vaak promotionele evenementen en happy hours op Bami Zoo, die open is van 10.00. tot 22.00 Je kunt er ook een diner als je geen zin om te koken thuis.

- Advertisement -

Lekker eten bij Marum

Marum is een klein eethuisje, verscholen tussen een groot aantal winkels. Het is een heerlijke plek om te voldoen voor een aangename maaltijd. In de Warmoesstraat wemelt het van de Ethiopische eethuisjes, maar Marum steekt er met kop en schouders bovenuit. Deze plek is een goede keuze als je een uitstekende, gezonde maaltijd wilt. Marum heeft een prachtige lunchkaart met een opmerkelijke selectie Indonesische gerechten. Ze serveren een verscheidenheid aan biologische sappen, thee, en smoothies. De ambiance is aangenaam, en het eten is goed gepresenteerd en smakelijk. Het personeel is vriendelijk en de omgeving is aangenaam. Hun desserts omvatten bananenpannenkoeken en chocoladetaart. Als je iets zoets wilt, is het eten erg goed.

Goedkoop eten bij Dafne al Halal

Dafne al Halal in de Spuistraat is een uitstekende plek om naartoe te gaan als je goedkoop wilt eten. Dit restaurant biedt een breed scala aan vlees-, vegetarische en veganistische gerechten, die allemaal royaal zijn geportioneerd. Het restaurant is zeer betaalbaar en het personeel is vriendelijk. Je kunt alleen gaan of afspreken met vrienden. Het restaurant is erg goedkoop en heeft een grote tafel achterin, zodat je met een groep vrienden kunt dineren. Het serveert een verscheidenheid aan sappen en drankjes van 10.00 tot 22.00 uur. Als je in Amsterdam verblijft en geen zin hebt om te koken, is deze plek een geweldig alternatief voor een snelle en goedkope lunch. Probeer de Buurtboer een week uit.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Hoe lang gaan kunstplanten mee?

Kunstplanten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons interieur. Ze brengen groen in huis zonder dat...

Do’s en don’ts voor de Rotterdamse ondernemer

Als ondernemer in Rotterdam of in de omgeving van deze grote stad wil je natuurlijk dat jouw bedrijf...

Een tas vol mogelijkheden: geschenken die echt impact maken

Met de overvloed aan keuzes is het vinden van een relatiegeschenk gemakkelijker geworden voor bedrijven. Maar hoe vindt...

Zakelijk en privé scheiden; do or don’t?

Met de komst van thuiswerken ervaren steeds meer mensen vrijheid binnen hun baan, toch neemt het aantal burn-outs...