Bezienswaardigheden in Rehrenberg

Ben je van plan om op vakantie te gaan naar Oostenrijk, dan is de plaats Rehrenberg zeker een aanrader. Het kleine dorpje lijkt misschien niet heel interessant maar in de buurt zijn veel bezienswaardigheden die je kan bezoeken. Ook zijn er erg veel activiteiten die je kan doen in het gebied. In Rehrenberg kan je de ideale vakantie doorbrengen. Kies ervoor om op vakantie te gaan naar AlpenParks in Viehhofen. Gelegen tussen Zell am See en Rehrenberg is dit de ideale locatie om een leuke vakantie te besteden. Geniet van je eigen vakantiehuis Rehrenberg en de bezienswaardigheden van het gebied.

Een eigen vakantiehuis in Rehrenberg

Ben je van plan om op vakantie te gaan naar Oostenrijk dan is een eigen vakantiehuis in Rehrenberg echt een aanrader. In het complex van AlpenParks zitten 155 appartementen geschikt voor 2 tot 8 personen. De keuken is volledig uitgerust met alles wat nodig is, de slaapkamer is voorzien van beddengoed en de badkamer van handdoeken en washandjes. Op deze manier hoef je geen zorgen te maken over wat er allemaal mee moet op vakantie.

Het complex biedt veel voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld gratis internet in alle appartementen, gratis parkeerplekken en zelfs een wasserette. Er is een grote speeltuin en een speelruimte voor de kinderen en ook een wellness afdeling voor de volwassenen. Je kan ervoor kiezen om een ontbijt te regelen in de vorm van een buffet of broodjesservice. Je hebt de hele dag uitzicht op de prachtige bergen om het complex heen en hebt toegang tot alle activiteiten in de buurt.

OP 75 km afstand van Rehrenberg kan je de grootste ijsgrot van de wereld bezoeken, gelegen in Werfen. Het meer van Zell am See is altijd een mooie plek om te bezoeken met een leuk strandje en een leuke stad. Ook kun je de Lamprechts Grot in Weisbach bezoeken. Dit is de grootste doorgaande grot van de wereld. Ook in Rehrenberg zelf kan je een leuk waterpark bezoeken of de berg opgaan met een skilift. Bezoek de hoogste watervallen van Europa! Dit zijn de Krimmler watervallen gelegen bij het dorpje Krimml.

De ideale vakantie in Oostenrijk

In het vakantieresort AlpenParks ga je de ideale vakantie tegemoet. Je kan er zelf voor kiezen om je terug te trekken in het prachtige complex. Overdag kan je erop uit gaan en alle bezienswaardigheden in de buurt bezichtigen. Ook kan je ervoor kiezen om lekker te gaan wandelen in de prachtige omgeving. Het is ook echt een aanrader om fietsen te huren in het dorp en de omgeving per fiets te ontdekken. Je kan zelf je vakantie vormgeven en op de manier hoe jij het wil inplannen. Lees hier meer informatie over de bezienswaardigheden in Rehrenberg.


Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via  Adverteren.


 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,299VolgersVolg
- advertentie -