Maak van je tuin een vakantieparadijs, horecaterras en kantoor in één

Met een overkapping in de vorm van een inklapbare markies dan wel zonneluifel creëer je wat beschutting in je tuin. Eigenlijk verleng je in de warme maanden je woning met het aantal vierkante meters dat onder zo’n knikarmscherm ontstaat, omdat je op deze plek relaxt, werkt en uiteraard visite ontvangt.

Zomer in eigen tuin onder je markies

Zo wordt je tuin een vakantieparadijs, kantoor en strandtent in één. Want met stijlvolle markiezen is het van pakweg maart tot en met oktober heerlijk vertoeven in je tuin. Deze wordt ook aantrekkelijk als het even regent: de luifel aan de gevel van je huis kan een buitje wel aan, tenzij er een al te heftige storm opsteekt natuurlijk. De ingebouwde censor (optioneel) zorgt er dan voor dat de markies automatisch inklapt.

Kantoor houden was nog nooit zo ontspannen

In 2020 kwam het thuiswerken in een stroomversnelling terecht. Wanneer de zon schijnt, pakt menigeen de laptop en neemt plaats op zijn terras. Het scherm dan goed kunnen zien is noodzakelijk. Voor online vergaderingen trek je je even terug in huis, maar verder is het een idyllisch idee om op deze ontspannen manier voor brood op de plank te kunnen zorgen!

Gasten ontvangen

Zo aan het einde van de middag komen er wellicht vrienden of familie langs, gaat de laptop gezellig dicht en bereid je een heerlijke maaltijd of plank vol hapjes. Onder de markies blijven deze langer lekker, je gasten zitten of staan niet in de brandende zon en ook een zuchtje wind is niet erg. De beschutting van zo’n zonneluifel, die je met één druk op de knop terug in zijn cassette laat verdwijnen, draagt dus bij aan je gastvrijheid. Zoals je die ook op een horecaterras of in een strandtent ervaart, maar dan met drankjes uit je eigen koelkast. Het gebabbel – soms tot laat op de avond – wordt daarbij enigszins gedempt door diezelfde markies. Is ook fijn voor je buren, als zij al geen deel van het gezelschap uitmaken.

Upgrade voor je gevel en de waarde van je huis

Met zo’n smaakvolle markies maak je de gevel áf. Als je hem eenmaal hebt laten installeren door de experts van Byzon Buitenzonwering, vraag je je af waarom je dat niet eerder gedaan hebt, want een tuin zonder schaduwplek is maar kaal. Een mooie bijkomstigheid is dat het knikarmscherm, zoals de luifel ook wel wordt genoemd, een investering is in de waarde van je woning. Kijk dus meteen ook voor de mogelijkheden voor de voorgevel en de slaapkamerramen!


Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via  Adverteren.


 

- Advertisement -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,277VolgersVolg