Duurzame relatiegeschenken: de trend van 2023!

Steeds meer bedrijven kiezen voor duurzaamheid, niet alleen in hun bedrijfsvoering maar ook in hun relatiegeschenken. De trend van duurzame relatiegeschenken is in 2023 groter dan ooit en met goede reden. Maar waarom zou jouw bedrijf ook voor deze trend moeten kiezen?

Waarom duurzame relatiegeschenken?

  1. Milieuvriendelijk: Door te kiezen voor duurzame geschenken draag je direct bij aan een beter milieu. Deze producten zijn vaak gemaakt van gerecyclede materialen of zijn biologisch afbreekbaar.
  2. Lange levensduur: Duurzame producten gaan vaak langer mee. Dit betekent dat jouw merk of bedrijfsnaam langer zichtbaar blijft bij de ontvanger.
  3. Positief imago: Door te kiezen voor duurzaamheid toon je als bedrijf aan dat je maatschappelijk verantwoord onderneemt. Dit kan jouw merkwaarde verhogen en zorgen voor een positiever imago.
  4. Origineel en uniek: Met duurzame relatiegeschenken kun je je onderscheiden van de concurrentie en een blijvende indruk maken.

Populaire duurzame relatiegeschenken van 2023

  • Herbruikbare koffiebekers
  • Geschenktas van gerecycled katoen
  • Duurzame notitieboekjes van gerecycled papier
  • Biologisch afbreekbare pennen
  • Energiezuinige gadgets, zoals solar powerbanks

Verbod op plastic wegwerpbekers

plastic wegwerpbekers zijn verleden tijd op de werkvloer. De nieuwe regelgeving heeft als doel de hoeveelheid plastic afval te verminderen en daarmee een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld. Voor veel bedrijven betekent dit een significante verandering in de dagelijkse koffieroutine. Maar zoals met elke verandering, brengt dit ook kansen met zich mee.

Het is tijd om de plastic wegwerpbekers vaarwel te zeggen en de overstap te maken naar herbruikbare mokken. Door deze verandering als kans te zien, kan jouw bedrijf bijdragen aan een beter milieu, kosten besparen en een hechtere bedrijfscultuur creëren.

Conclusie

Het geven van duurzame relatiegeschenken is niet alleen een trend, maar ook een verstandige keuze. Het versterkt je bedrijfsimago, is goed voor het milieu en zorgt voor een blijvende indruk. Overweeg ook om in 2023 de stap te zetten naar duurzamere geschenken.


Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via  Adverteren.


 

- Advertisement -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,277VolgersVolg