Een massagestoel is een goede toevoeging voor je schoonheidssalon

Als je een schoonheidssalon hebt dan is het goed om regelmatig na te denken over uitbreiding van je dienstverlening. Je kunt behalve huidbehandelingen en het weghalen van huid oneffenheden natuurlijk veel meer. Veel mensen gaan naar een schoonheidssalon om zich eens lekker te laten verwennen. Ook bezoeken mensen je zaak omdat ze een bijzondere dag hebben, zoals een bruiloft. Dan gaat het vaak ook om mooie make-up. Niet iedere vrouw is daar immers even handig in. Maar er is meer dat je kunt doen om het klantenbestand van je salon te laten groeien.

Introduceer de massagestoel

Een massagestoel kan een mooie aanvulling zijn voor je klanten. Natuurlijk kun je zelf een massage geven, maar een stoel doet dit vaak een stuk intensiever. Vooral als een klant bepaalde aandoeningen heeft zoals reuma, artrose en artritis. Ook progressieve ziektes zoals MS en Parkinson kunnen veel problemen met zich meebrengen waarbij een massage soms verlichting kan brengen. Als je ook mensen met aandoeningen wilt helpen, is het wel heel belangrijk dat je weet welke massage voor hen effectief kan zijn. Mogelijk zijn er massages die juist schadelijk zijn, let er dus op dat je het juiste advies geeft. Een moderne massagestoel heeft altijd verschillende standen zodat je elke klant de juiste massage kunt aanbieden.

Waar koop je een massagestoel?

Ga je een massagestoel kopen voor je schoonheidssalon, dan is het belangrijk dat je je goed laat informeren over de juiste aankoop. De ene massagestoel is de andere niet. Koop liever niet tweedehands op een verkoopsite, want je weet dan nooit wat je in huis haalt. Bovendien heb je geen garantie als de stoel ineens dienst weigert. Als je je stoel koopt bij een erkende leverancier dan is daar vaak service op locatie bij inbegrepen. Er komt dan een monteur bij je langs als er een probleem is. Op die manier duurt een storing nooit lang en wordt deze altijd adequaat opgelost door een monteur met verstand van zaken.

Zo trek je nog meer klanten

Natuurlijk zijn er meer dingen die je kunt doen om het aantal klanten van je salon te laten groeien. Vaak helpt reclame maken op locatie het beste, omdat je klanten doorgaans uit de buurt komen. Het is niet logisch dat iemand die in Utrecht woont in Breda naar een schoonheidssalon gaat, tenzij je als heel erg goed te boek staat. Je kunt nieuwe klanten trekken met een speciale actie. Daar kan de massagestoel een rol bij spelen. Om je klanten kennis te laten maken kun je bijvoorbeeld een aanbieding doen voor een schoonheidsbehandeling met aansluitend een kwartier in de massagestoel. Als dit goed bevalt is de kans groot dat de klant bij een volgend bezoek de massagestoel erbij boekt, zeker als je een korting geeft in combinatie met andere behandelingen. Bovendien is het mooie dat je er natuurlijk bij hoeft te blijven, jij kunt ondertussen een volgende klant helpen.


Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via  Adverteren.


 

- Advertisement -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,277VolgersVolg