Verkleed naar een feest? Shop de juiste outfit

Als je wordt uitgenodigd voor een feest waarbij je geacht wordt verkleed te komen, dan zorgt dat bij sommige mensen voor de nodige stress. Want wat trek je aan? Je moet er ook nog naartoe. En onderweg wil je niet al te hard worden uitgelachen door mensen die je wellicht tegenkomt. Als het geen carnaval is, ben je in je verkleed outfit wellicht een bezienswaardigheid.

Een outfit zonder schmink

Je kunt kiezen voor een verkleed outfit zonder dat je je daarvoor speciaal hoeft op te maken. Die kun je op de feestlocatie wellicht even snel aantrekken in een badkamer of toilet. Dan hoef je er niet mee over straat. Als dat geen optie is dan kun je ook nog kiezen voor een outfit die suggereert dat je een bepaald beroep uitoefent zoals verpleegster of politieagent. Voor dat laatste geldt wel dat het kostuum niet te veel mag lijken op dat van een echte agent. Als je daarin over straat loopt, en zeker als je dan ook nog een speelgoedpistool bij je draagt loop je het risico dat je wordt aangehouden als je de echte politie tegenkomt. Soms heeft een feest een bepaald thema zoals sprookjes of de jaren 60. Hier kun je dan met je gekozen outfit goed op inspelen. Soms is een kleur het thema, ook dat biedt volop mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan festivals en concerten zoals Symfonica in Rosso of het Sensation White festival in Amsterdam. Het is niet zo dat je er niet in komt als je niet aan de kledingvoorschriften voldoet, maar je valt natuurlijk wel uit de toon.

Een extravagante outfit

Maar misschien ben jij wel zo iemand die helemaal losgaat als het op verkleden aankomt. Die shoppen online een hippe outfit van Wilbers en Wilbers feestkleding. Dan kun je je uitdossen als een echte aerobics fan, of trek een hippe catsuit aan in felle kleuren. Dit soort verkleedkleding is te koop in verschillende maten voor zowel dames als heren en ook voor kinderen. Je kunt deze verkleedkleding ook gebruiken als je carnaval gaat vieren of als je deelneemt aan een feestelijke optocht tijdens de feestweek in je dorp.

Bijpassende pruik en schmink

Wil je je outfit helemaal ‘af’ maken dan kan een bijpassende pruik natuurlijk niet ontbreken. Bij Schmink Specialist vind je een ruim assortiment. Hier kun je ook tal van verschillende schmink materialen bestellen om je gezicht helemaal in de juiste stijl te bewerken. Deze schmink materialen kun je veilig gebruiken en zijn huidvriendelijk. De schmink blijft lang zitten en loopt niet meteen door als je in een plensbui terechtkomt. Het is handig om je complete outfit op één adres te bestellen, zo weet je zeker dat je alles op tijd in huis hebt voor het verkleedfeest. Bestel altijd ruim op tijd, dan kun je een outfit eventueel nog ruilen als je de verkeerde maat hebt of als je toch liever wat anders wilt.


Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via  Adverteren.


 

- Advertisement -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,277VolgersVolg