Drie aanhoudingen in onderzoek naar autobranden en vernielingen

maandag 4 maart 2019 19:18

Leidschendam-Voorburg – In het onderzoek naar de autobranden en vernielingen in Leidschendam en Voorburg zijn zaterdag 2 maart drie verdachten aangehouden.

De drie verdachten van 18, 19 en 22 jaar oud worden verdacht van meerdere brandstichtingen. De verdachten zitten vast en zitten in alle beperkingen, wat inhoudt dat zij alleen contact mogen hebben met hun advocaat. Om die reden is de politie voorlopig terughoudend met het delen van informatie over deze aanhoudingen.

Laatst werd eveneens een auto in beslag genomen in de Van Everdingenstraat in Voorburg.

Reeks branden en vandalisme
De gemeente Leidschendam-Voorburg wordt al enkele weken geteisterd door verscheidene autobranden en ander vandalisme. Een tiental auto’s, waaronder een politievoertuig, gingen in vlammen op. Ook werden meerdere brievenbussen, auto’s en huizen beschadigd door explosies, vermoedelijk door zwaar vuurwerk.

Mede door de vele commotie die hierop ontstond, richtte de politiechef en burgemeester een speciaal politieteam op om de incidenten te onderzoeken. Na de recente aanhoudingen is het afwachten of het vandalisme zal stoppen.

 

0 reacties

Drie aanhoudingen in onderzoek naar autobranden en vernielingen
Schrijver:

 

 

Leidschendam-Voorburg – In het onderzoek naar de autobranden en vernielingen in Leidschendam en Voorburg zijn zaterdag 2 maart drie verdachten aangehouden.

De drie verdachten van 18, 19 en 22 jaar oud worden verdacht van meerdere brandstichtingen. De verdachten zitten vast en zitten in alle beperkingen, wat inhoudt dat zij alleen contact mogen hebben met hun advocaat. Om die reden is de politie voorlopig terughoudend met het delen van informatie over deze aanhoudingen.

Laatst werd eveneens een auto in beslag genomen in de Van Everdingenstraat in Voorburg.

Reeks branden en vandalisme
De gemeente Leidschendam-Voorburg wordt al enkele weken geteisterd door verscheidene autobranden en ander vandalisme. Een tiental auto’s, waaronder een politievoertuig, gingen in vlammen op. Ook werden meerdere brievenbussen, auto’s en huizen beschadigd door explosies, vermoedelijk door zwaar vuurwerk.

Mede door de vele commotie die hierop ontstond, richtte de politiechef en burgemeester een speciaal politieteam op om de incidenten te onderzoeken. Na de recente aanhoudingen is het afwachten of het vandalisme zal stoppen.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!