maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

CBD gebruiken? Dit zijn de mogelijkheden [adv]

CBD gebruiken? Dit zijn de mogelijkheden

Heb je chronische pijn of last van stress? Dan heb je mogelijk al van alles geprobeerd om hiervan verlost te worden. Als je al allerlei medicijnen en middeltjes geprobeerd hebt, gooi je het bijltje er misschien maar bij neer. Dat hoeft niet, want mogelijk biedt CBD uitkomst. CBD staat voor cannabidiol. Deze stof wordt gewonnen uit de cannabisplant. Desondanks kun je CBD gebruiken zonder verslaafd te raken. Ben je enthousiast? Dan moet je weten dat je CBD op verschillende manieren in kunt nemen. CBDpoint zet de populairste hier voor jou op een rijtje.

1. CBD olie
De meeste mensen die CBD willen proberen, starten met CBD olie. Je krijgt in dat geval een flesje met olie thuis. Deze is voorzien van een pipet, waardoor het makkelijk wordt om de olie te doseren. Zodra je de juiste hoeveelheid in de pipet hebt zitten, kun je de olie gebruiken. Je kunt CBD olie onder jouw tong druppelen. Laat dit vervolgens een halve minuut inwerken. CBD olie kun je ook toevoegen aan jouw eten. In dat geval proef je de smaak van de olie minder goed.

2. CBD capsules
CBD olie behoort tot de 100% biologische CBD producten. Dit komt doordat de olie gewonnen wordt uit de hennepplant. Hierdoor ken je het mogelijk beter onder de naam hennepolie. Je kunt deze vorm van CBD innemen met behulp van een pipet, maar daar houdt niet iedereen van. Gelukkig kun je ook voor CBD capsules kiezen. De olie is in dat geval verwerkt in een capsule. Deze slik je door, waardoor je de olie niet proeft in jouw mond. Bijkomend voordeel is dat je nooit zelf de dosering hoeft te bepalen, iets wat bij CBD olie wel het geval is.

3. CBD kristallen
Ben je geen fan van olie en capsules? Dan betekent dit niet dat CBD niets voor jou is. Nee, want je kunt ook nog CBD kristallen bestellen. Als je hiervoor kiest, neem je CBD in poedervorm in. Grote voordeel van het poeder is dat het geur- en smaakloos is. Ook voor CBD kristallen geldt dat je ze op verschillende manieren in kunt nemen. Je kunt een beetje poeder onder jouw tong doen, maar je kunt het ook mengen met drinken.


Dit artikel is geen redactioneel artikel, maar een advertorial. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via Adverteren


 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -