zaterdag, mei 8, 2021
16.3 C
Rotterdam
zaterdag 8 mei 2021
Advertorial CBD gebruiken? Dit zijn de mogelijkheden

CBD gebruiken? Dit zijn de mogelijkheden [adv]

-

CBD gebruiken? Dit zijn de mogelijkheden [adv]

- Advertisement -
- Advertisement -

CBD gebruiken? Dit zijn de mogelijkheden

Heb je chronische pijn of last van stress? Dan heb je mogelijk al van alles geprobeerd om hiervan verlost te worden. Als je al allerlei medicijnen en middeltjes geprobeerd hebt, gooi je het bijltje er misschien maar bij neer. Dat hoeft niet, want mogelijk biedt CBD uitkomst. CBD staat voor cannabidiol. Deze stof wordt gewonnen uit de cannabisplant. Desondanks kun je CBD gebruiken zonder verslaafd te raken. Ben je enthousiast? Dan moet je weten dat je CBD op verschillende manieren in kunt nemen. CBDpoint zet de populairste hier voor jou op een rijtje.

1. CBD olie
De meeste mensen die CBD willen proberen, starten met CBD olie. Je krijgt in dat geval een flesje met olie thuis. Deze is voorzien van een pipet, waardoor het makkelijk wordt om de olie te doseren. Zodra je de juiste hoeveelheid in de pipet hebt zitten, kun je de olie gebruiken. Je kunt CBD olie onder jouw tong druppelen. Laat dit vervolgens een halve minuut inwerken. CBD olie kun je ook toevoegen aan jouw eten. In dat geval proef je de smaak van de olie minder goed.

2. CBD capsules
CBD olie behoort tot de 100% biologische CBD producten. Dit komt doordat de olie gewonnen wordt uit de hennepplant. Hierdoor ken je het mogelijk beter onder de naam hennepolie. Je kunt deze vorm van CBD innemen met behulp van een pipet, maar daar houdt niet iedereen van. Gelukkig kun je ook voor CBD capsules kiezen. De olie is in dat geval verwerkt in een capsule. Deze slik je door, waardoor je de olie niet proeft in jouw mond. Bijkomend voordeel is dat je nooit zelf de dosering hoeft te bepalen, iets wat bij CBD olie wel het geval is.

3. CBD kristallen
Ben je geen fan van olie en capsules? Dan betekent dit niet dat CBD niets voor jou is. Nee, want je kunt ook nog CBD kristallen bestellen. Als je hiervoor kiest, neem je CBD in poedervorm in. Grote voordeel van het poeder is dat het geur- en smaakloos is. Ook voor CBD kristallen geldt dat je ze op verschillende manieren in kunt nemen. Je kunt een beetje poeder onder jouw tong doen, maar je kunt het ook mengen met drinken.

Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Laatste nieuws

Magneetvissers vissen handgranaat op in Rotterdam

Rotterdam - Magneetvissers hebben zaterdagmiddag rond 15.30 uur een handgranaat opgevist in de Schie. De vondst werd gedaan tijdens...

Amsterdammer (21) aangehouden voor serie explosies in Rotterdam

Rotterdam - Politieonderzoek leidde vrijdagvanavond naar een verdachte die in verband wordt gebracht met een serie explosies in Rotterdam...

Vrachtwagen kantelt op Reewegviaduct A15 Rotterdam

Rotterdam - Op het Reewegviaduct boven de A15 in Rotterdam is vrijdagavond rond 21.00 uur een vrachtwagen gekanteld. De...

Dode en gewonden na ernstig ongeval A20 Schiedam (video)

Schiedam - Bij een ernstig auto-ongeluk op de A20 ter hoogte van Schiedam is vrijdagavond rond 23.45 uur een...
- Advertisement -

Burgemeester Aboutaleb sluit Café “The Hide Away” na vuurwerkbom, doneeractie van start

Rotterdam - Het Feyenoord cafe The Hide Away dat vannacht beschadigd raakte door een vuurwerkbom moet ook voor twee...

Politie houdt drie verdachten dodelijke steekpartij Rijswijkseweg Den Haag

Den Haag- De politie heeft op de Erasmusbrug in Rotterdam twee verdachten aangehouden voor de dodelijke steekpartij op de...

Must read

Agent gewond na aanrijding Deltaweg Vlaardingen

Vlaardingen - Een politieagent is donderdagavond gewond geraakt na een...

Agent lost waarschuwingsschot op de Oostmolenwerf

Rotterdam - Drie verdachten werden afgelopen nacht aangehouden nadat...