woensdag, juli 28, 2021
17.5 C
Rotterdam
woensdag 28 juli 2021
AdvertorialTips om de juiste tuinmeubelen te vinden

Tips om de juiste tuinmeubelen te vinden

-

Tips om de juiste tuinmeubelen te vinden

Dit betreft een gesponsord artikel

 

- Advertisement -

Heeft jouw woning een tuin? Dan is dit een uitstekende plek om van het mooie weer te genieten. Toch zijn er genoeg mensen die niet of nauwelijks tijd doorbrengen in hun tuin. Dit komt vaak doordat er geen tuinmeubelen aanwezig zijn. Sommige mensen hebben namelijk alleen een tafel met een paar stoelen in hun tuin staan. Zo’n tuinset nodigt niet echt uit om lekker in de tuin te zitten. Gelukkig zijn er genoeg tuinmeubelen waarvoor dit wel geldt. Bij tuinmeubelspecialist Van der Garde vind je bijvoorbeeld een groot en divers assortiment tuinmeubelen. Weet je niet goed welke meubelen je moet kopen? De onderstaande tips helpen jou een handje om de juiste tuinmeubelen te vinden.

1. Kies voor een degelijk merk
Tuinmeubelen zijn er vandaag de dag in allerlei soorten en maten. Dit ontdek je snel genoeg als je eenmaal begint aan jouw zoektocht. Er zijn genoeg mensen die lukraak een tuinmeubel uitzoeken zonder zich hier verder in te verdiepen. Toch geniet dit niet de voorkeur. Je doet er namelijk goed aan naar het merk te kijken. Heb je geen idee wat een goed merk is? Kijk dan eens naar tuinmeubels van Hartman. Dit merk is al jarenlang een begrip in de wereld van tuinmeubelen. Je krijgt dan ook geen spijt als je een meubel van dit merk koopt. 

2. Zet je wensen op een rijtje
Veel mensen beginnen hun zoektocht naar tuinmeubelen zonder enige voorkennis. Zonde, want in dat geval weet je waarschijnlijk al snel niet meer waar je het moet zoeken. Daarom besluit je mogelijk om lukraak wat tuinmeubelen te kiezen. Als je dit doet, krijg je hier later mogelijk spijt van. Zet daarom eerst jouw wensen op een rijtje voordat je begint aan jouw zoektocht. Wanneer je voor jezelf weet of je een tuintafel met stoelen of een loungeset wilt, kun je filteren in het aanbod. Op deze manier wordt het een stuk makkelijk om de juiste tuinmeubelen te vinden.

3. Meten is weten
Een veelgemaakte fout bij het uitzoeken van tuinmeubelen is dat mensen zich niet bewust zijn van de beschikbare ruimte. Als jij je hier niet bewust van bent en toch tuinmeubelen koopt, kan dit problemen veroorzaken. Zo koop je mogelijk een meubel dat veel te groot is voor de plek waar hij komt te staan. Wanneer je een te grote loungebak koopt, kan deze bijvoorbeeld gedeeltelijk onder jouw overkapping uitsteken. Om dit probleem te voorkomen, is het verstandig om eerst de beschikbare ruimte op te meten.

4. Kijk goed naar het materiaal
Weet je wat je wilt en heb je ook de maten opgenomen? Dan ben je er nog niet. Nee, want je moet namelijk ook bepalen van welk materiaal de tuinmeubelen gemaakt moeten zijn. Deze meubelen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in talloze materiaalsoorten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor aluminium, roestvast staal (rvs), hout en riet. Veel mensen kiezen voor het materiaal dat zij het mooist vinden. Hier valt wat voor te zeggen, maar wij raden je aan verder te kijken. Het onderhoud speelt namelijk ook een rol. Je wilt immers geen tuinmeubelen kopen die je jaar in jaar uit moet onderhouden. Verdiep je daarom goed in de verschillende materiaalsoorten alvorens je een keuze maakt.

5. Focus je niet alleen maar op de prijs
Ben je op zoek naar een lekkere loungeset voor in jouw tuin? Dan schrik je mogelijk van de prijs van zo’n set. Je bent namelijk al snel enkele honderden euro’s kwijt voor een gemiddelde loungeset. Voor een uitgebreide set betaal je vaak al meer dan 1000 euro. Als je dit te gortig vindt, ga je mogelijk op zoek naar goedkopere alternatieven. Deze zijn ongetwijfeld te vinden, maar toch genieten goedkope tuinmeubelen niet de voorkeur. Waarom niet? Omdat de kwaliteit van deze meubelen vaak te wensen overlaat. Ze gaan minder lang mee, waardoor je eerder op zoek moet naar nieuwe tuinmeubelen.


Dit betrof een gesponsord artikel

Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van Nieuws op Beeld.


Gesponsord
Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van Nieuws op Beeld en kan links bevatten die doorverwijzen naar een andere website.


 

Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Laatste nieuws

Gezin overvallen in woning Reigerlaan Capelle aan den IJssel

Capelle aan den Ijssel - Een gezin is maandagmorgen vroeg in de ochtend overvallen in hun woning aan de...

Toedracht dodelijke schietpartij Valeriusrondeel Capelle aan den IJssel nog een raadsel; Wisam werd eerder mishandeld door broers

Capelle aan den IJssel - Het is nog een raadsel waarom de 37-jarige Wisam vrijdagavond is doodgeschoten. Wisam een...

Man ernstig gewond na mishandeling in Rotterdam-Centrum

Rotterdam - Een 30-jarige man is afgelopen zaterdag op zondagnacht zwaargewond geraakt nadat hij is mishandeld in het centrum...

Auto ramt paaltje en komt op dak tot stilstand Zevenkampsering Rotterdam

Rotterdam - Een automobilist is dinsdagavond door een nog onbekende oorzaak van de weg geraakt op de Zevenkampsering in...
- Advertisement -

Woning aan Persoonskade in Rotterdam beschoten; Politie zoekt getuigen

Rotterdam - Op 26 juli is een woning aan de Persoonskade in Rotterdam beschoten. De politie is een onderzoek...

Cadeautjes waar je niet zo snel aan denkt

Is er binnenkort iemand in jouw directe omgeving jarig? Dan ben je mogelijk wel uitgenodigd om dit met hem...

Must read

Kindje gewond na val uit raam Van Swietenlaan Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagavond is een kind gewond geraakt na...

Gewonde na brand in woning Johann Straussplein Schiedam

Schiedam - In een flatwoning aan het Johann Straussplein...