woensdag, oktober 20, 2021
15.3 C
Rotterdam
woensdag 20 oktober 2021
GesponsordKinderauto en andere speciale cadeaus, dit geef je aan...

Kinderauto en andere speciale cadeaus, dit geef je aan de kids!

-

Kinderauto en andere speciale cadeaus, dit geef je aan de kids!

Dit betreft een gesponsord artikel

 

- Advertisement -

Is je kind binnenkort jarig en wil je iets speciaals geven? Het is altijd leuk om je kind in de watten te leggen natuurlijk. Dat kan ook zeker met kleine cadeaus, maar als je echt wil uitpakken… dan heb je ook voor die categorie de perfecte cadeaus! Af en toe mag het… toch? Wij hebben een aantal speciale cadeaus op een rijtje gezet ter inspiratie. Er zit vast iets leuks tussen!

Kinderauto

Een heel speciaal cadeau is een kinderauto. Dit is zo enorm leuk om te geven. Je kind kan gewoon autorijden, net als jij! Koop bijvoorbeeld een mini variant van je eigen auto, er zijn veel keuzes. Handig is om je goed te laten informeren, zodat je de juiste aankoop doet. Kijk welk merk het wordt, welke kleur en hoeveel de accu trekt. Als je ook op een grasveld wil rijden, is het handig om bijvoorbeeld voor 12 volt te gaan. Dan kan de auto veel meer aan en staat ie niet stil bij de eerste graspol.

Koop je de auto voor meer kids of wil je dat je kind ook met een vriendje op avontuur kan? Neem dan een kinderauto die geschikt is voor twee personen. Dit is niet standaard, dus je moet er even specifiek naar kijken. Neem een kijkje bij carkiddo bijvoorbeeld.

Laptop

Is je kind al wat ouder? Dan is het speciaal om een laptop te geven voor zijn of haar verjaardag. Vroeger had je het nooit kunnen bedenken, maar tegenwoordig hebben zoveel kids een laptop. Is het niet om spelletjes te spelen, dan is het wel om huiswerk te maken. Steeds vaker gaat de laptop mee naar school voor de lessen! Hoe leuk om dan een laptop te geven voor zijn of haar verjaardag. Geef er gelijk een spelletje bij, zodat ze lekker kunnen spelen. En misschien ook handig om er afspraken over te maken, want de kans is groot dat ze liever niet meer van het beeldscherm afkomen.

Dagje weg

Als je liever niet iets materialistisch geeft, dan is het leuk om een dagje weg te geven. Ga bijvoorbeeld naar de Efteling met z’n allen! Een pretpark is altijd een goed idee. De kids vermaken zich uitstekend en als ouder zijn die achtbanen toch ook spannend! Ga naar een pretpark waar je kind in de meeste attracties kan, anders is er niet veel aan. Julianatoren is ideaal voor de kleintjes bijvoorbeeld. Walibi Holland is dan weer geschikt voor oudere kids/pubers. Zo weet je zeker dat je met het hele gezin een leuke dag hebt vol nieuwe avonturen!

Zoals je leest zijn er genoeg speciale cadeaus om te geven aan de kids! Soms is een verjaardag net even bijzonder en dan moet dat extra gevierd worden. Een dagje weg is dan een ideaal cadeau als je liever geen fysieke cadeaus wil geven (omdat ze al zoveel hebben of omdat je ze wil laten zien dat niet alles om materialisme draait).


Gesponsord
Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van Nieuws op Beeld en kan links bevatten die doorverwijzen naar een andere website.


 

Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Laatste nieuws

Zeer grote brand verwoest bedrijfsverzamelgebouw Scheijdelveweg Zuidland (video)

Zuidland - Een grote brand heeft afgelopen nacht voor veel schade gezorgd in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Scheijdelveweg in...

Beroving was aanleiding voor dodelijke schietpartij Schiltmanstraat Rotterdam

Rotterdam - De 20-jarige Rotterdammer die op maandag 11 oktober werd doodgescohten in de wijk Bloemhof is eerst samen...

Dit is de mooiste raamdecoratie voor je slaapkamer

In de zoektocht naar nieuwe decoratie voor de slaapkamer zul je ontdekken dat je heel wat opties hebt. Je...

Veel hulpdiensten naar ongeluk Burgemeester Schalijlaan Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Een automobilist is dinsdagmiddag uit de bocht gevlogen op de Burgemeester Schalijlaan in Capelle...
- Advertisement -

Man overleden na aanrijding met tram, mogelijk geduwd Anthony Fokkersingel Den Haag

Den Haag - Een man is maandagavond overleden nadat hij voor een tram zou zijn geduwd, volgens omstanders gaat...

Politie zoekt getuigen van ontvoering Pauwenburg Rotterdam

Rotterdam - Een man is in de nacht van woensdag op donderdag slachtoffer geworden van een ontvoering. De 42-jarige...

Must read

Jeugd steekt olie in brand Molenschaar Strijen

Strijen - De brandweer is afgelopen avond in Strijen...

Automobilist veroorzaakt ongeluk, lachgas vermoedelijke oorzaak Laan van Avant-Garde Rotterdam

Rotterdam - Een automobilist heeft zondagavond op de Laan...