Kabelboom assemblage van hoogwaardige kwaliteit

Kabelboom assemblage is belangrijk voor allerlei apparaten. Denk onder andere aan printers, MRI scanners, verpakkingsmachines, industriële machines, zoutstrooiers en nog veel meer.

Kabelbomen laten de apparaten functioneren. Deze moeten dan ook van hoogwaardige kwaliteit zijn om lang mee te gaan en het apparaat te laten werken.

In dit artikel leggen we uit waar de kwaliteitsnormen zitten om goed functionerende kabelbomen te ontwikkelen en hoe deze op kwaliteit worden getest.

Kabelbomen van hoge kwaliteit

Wij garanderen de hoogste kwaliteit voor wanneer u een kabelboom wilt laten maken.

  • Wij selecteren zorgvuldig de componenten die nodig zijn voor de assemblage van uw kabelbomen.
  • Na het assembleren en voor de kabelbomen verpakt en verzonden worden, worden ze op twee punten grondig gecontroleerd. Er vindt 100% controle plaats op aansluiting en kortsluiting op de kabelbomen.
  • Bij het instellen van een productierun wordt er een trekkracht test gedaan. Op deze manier controleren wij of de specificaties van de gebruikte terminal en applicator behaald worden. Tijdens het produceren wordt de krimphoogte steekproefsgewijs ook nog een aantal keren gecontroleerd.
  • De resultaten van deze testen worden gedurende het productieproces geregistreerd en opgeslagen. Deze gegevens blijven bewaard, zodat bij eventuele afwijkingen deze gegeven erbij gehaald kunnen worden.
  • Daarnaast kunnen we ook in overleg klantspecifieke testen uitvoeren, zoals bijvoorbeeld weerstandsmetingen.

Kies voor Confed

Met een no-nonsense-mentaliteit leveren wij onze klanten one stop service en producten van de hoogste kwaliteit. Dit doen wij met veel plezier en met kundige, gemotiveerde medewerkers.

Dagelijks houden wij ons bezig met productontwikkeling, prototype bouw, PCB assemblage, PCB service, kabelboomassemblage en mechanische (eind)assemblage.

Wij zijn betrokken, klantgericht, resultaatgericht en integer zonder het oog te verliezen voor de mensen achter de processen. Hiermee staan wij garant voor een gewaarborgde continuïteit en kwaliteit


Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via  Adverteren.


 

- Advertisement -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,277VolgersVolg