donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Zebra Trends, de hipste zebra tassen

Zo leuk en zo vrolijk! De kinderrugzakken van zebra! Dit merk heeft naast een hoge fun factor ook nog een mooie uitstraling. De rugzakken zijn er in mooie kleuren zoals goud, mint en peach. Ook staan er veel leuke afbeeldingen op van dieren, enorm leuk voor jonge kinderen.

Zebra rugzak

De rugzak in een ruime en functionele kinderrugtas. Deze kunnen ze met enorm veel plezier naar school dragen. Door de blokrits is er een dubbele sluiting en dit zorgt er dan weer voor dat alle spullen veilig zijn opgeborgen. Ook zitten er twee drinkbeker vakken. Dit is toch superhandig! Dat scheelt al direct een hoop geklieder wanneer er een beker lekt. We kunnen wel zeggen dat Zebra aan alles heeft gedacht. Achter op de rugzak zit namelijk een naamlabel, zodat kinderen hun eigen tas kunnen herkennen. Ook is een onderscheid gemaakt tussen jongens en meisjes tassen. Niet dat de kinderen niet vrij zijn om te kiezen natuurlijk! Maar onder jongenstassen vallen de diepe kleuren en onder de meisjes de pastelkleuren.

Zebra rugtas meisje

Heb jij nu een echt meisjesmeisje? Die het liefst alles roze en in pastelkleuren heeft? Zo’n meisje die gek is op haar eenhoornknuffel en graag overal hartjes op tekent? Dan kun je prima kijken voor een kinderrugtas van Zebra. Bij Zebra hebben ze namelijk hele leuke tassen. Wat dacht je van een rugtas met een eenhoorn? Ja, voor elk meisje is er wel een leuke tas te vinden. En heb je liever een stoere donkere tas? Kijk dan eens bij de collectie jongens tassen, want ook daar zijn hele stoere rugzakken te vinden.

Zebra rugtas jongen

Een stoere jongenstas is hier ook te vinden! Wat dacht je van een tas met enge spinnen of hele toffe vrachtwagens. Je kunt kiezen voor mooie donkere kleuren, maar ook voor een toffe leger groente tas. Hier wordt een rauwdouwer toch helemaal blij van? Zie je hem al lopen, met zijn stoere nieuwe tas?

Dames tassen

Naast de kinderrugzakken maken ze bij zebra trends ook gebruik van een prachtige lijn. Namelijk een collectie dames tassen. Dit idee is ontstaan na het maken van de shoppers. Deze waren ook al enorm populair. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit zodat je shopper altijd bij je outfit past. Er zijn tien verschillende natureltinten te krijgen. Je krijgt bij de shoppers trouwen een dezelfde kleur clutch Er is ook een tas verkrijgbaar in superleuke voorjaarskleuren. Denk aan roze, blauw, donkerrood, maar ook zwart en grijs. De kracht zit in de leerlook. Er is ook een shopper te krijgen van vilt. Dit is een hele mooie tas voor in de zomer. Denk aan zon, terras en zo nu en dan een wandelingetje. Allemaal met deze mooie tas. Zoals je ziet, is er voor iedereen wel een mooie stijfvolle tas te krijgen. Of je nu kind bent en net naar de basisschool gaat, of een volwassen vrouw bent.


Dit artikel is geen redactioneel artikel, maar een advertorial. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via Adverteren


 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -