3 zijdige elektrische sfeerhaarden in een landelijk interieur

Date:

Deel bericht:

3 zijdige elektrische sfeerhaarden geven het interieur een warme sfeer. Deze warme sfeer wordt zowel letterlijk als figuurlijk gecreëerd. Dit artikel geeft informatie over 3 zijdige haarden in combinatie met een landelijk interieur.

Een 3 zijdige elektrische sfeerhaard en een landelijk interieur

- Advertisement -

Een sfeerhaard geeft de optische illusie van echte vlammen met zich mee. Dit zorgt voor een prachtig schouwspel aan de voorkant en het midden. Het geeft de landelijke sfeer en warmte. Voorheen was het enkel mogelijk voor personen die voor de open haard plaats namen, om de vlammen te aanschouwen. Dit is echter verleden tijd. Vanuit bijna enkele hoek kunt u nu genieten van een open haard. De 3 zijdige glaspanelen realiseren bovendien een mooi effect.

Een robuuste omlijsting en lichte kleuren

Een 3 zijdige elektrische sfeerhaard omlijsting, zorgt tevens voor een landelijke woonstijl. Maak gebruik van een robuuste omlijsting en natuurlijke materialen. Een landelijk interieur maakt veel gebruik van lichte (hout)kleuren. Door hier rekening mee te houden zorgt u voor een landelijke en knusse sfeer in huis. Het landelijke interieur vindt zijn oorsprong onder meer in Scandinavië. Dit land staat bekend om zijn koude winters en korte dagen. Het gebruik van een open haard is dan ook een heerlijke uitkomst.

 

Daarnaast is het verdere gebruik van lichte kleuren een absolute aanrader. Denk hierbij aan kleuren zoals crème, beige en gebroken wit. Deze kleuren kunt u terug laten keren in uw 3 zijdige elektrische sfeerhaard. Ook kunt u gebruik maken van deze lichte kleuren in de overige elementen in uw interieur, zoals het bankstel, de gordijnen en diverse lichtkleurige accessoires. Middels sfeerhaard.nl ziet u een groot en scherp geprijsd assortiment aan 3 zijdige elektrische sfeerhaarden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Zo vind je de perfecte tuinmeubelen in de aanbieding

Als de zomer bijna voor de deur staat, ga je waarschijnlijk meer tijd buitenshuis doorbrengen. Als je je...

Premie autoverzekering in Zuid-Holland stijgt 17%

Inwoners van Zuid-Holland betaalden in het eerste halfjaar van 2023 gemiddeld 17 procent meer voor hun autoverzekering. Dit...

Verloren sleutels of inbraak? Ontdek de sleutel tot gemoedsrust!

Iedereen heeft weleens de paniek gevoeld die ontstaat bij het verlies van sleutels of de schok van een...

Digitale strategieën voor nooddiensten: Instagram inzetten bij crisiscommunicatie

In de snel evoluerende digitale wereld is de rol van online marketingbureaus cruciaal geworden, niet alleen voor bedrijven,...