3 zijdige elektrische sfeerhaarden in een landelijk interieur

3 zijdige elektrische sfeerhaarden geven het interieur een warme sfeer. Deze warme sfeer wordt zowel letterlijk als figuurlijk gecreëerd. Dit artikel geeft informatie over 3 zijdige haarden in combinatie met een landelijk interieur.

Een 3 zijdige elektrische sfeerhaard en een landelijk interieur

Een sfeerhaard geeft de optische illusie van echte vlammen met zich mee. Dit zorgt voor een prachtig schouwspel aan de voorkant en het midden. Het geeft de landelijke sfeer en warmte. Voorheen was het enkel mogelijk voor personen die voor de open haard plaats namen, om de vlammen te aanschouwen. Dit is echter verleden tijd. Vanuit bijna enkele hoek kunt u nu genieten van een open haard. De 3 zijdige glaspanelen realiseren bovendien een mooi effect.

Een robuuste omlijsting en lichte kleuren

Een 3 zijdige elektrische sfeerhaard omlijsting, zorgt tevens voor een landelijke woonstijl. Maak gebruik van een robuuste omlijsting en natuurlijke materialen. Een landelijk interieur maakt veel gebruik van lichte (hout)kleuren. Door hier rekening mee te houden zorgt u voor een landelijke en knusse sfeer in huis. Het landelijke interieur vindt zijn oorsprong onder meer in Scandinavië. Dit land staat bekend om zijn koude winters en korte dagen. Het gebruik van een open haard is dan ook een heerlijke uitkomst.

 

Daarnaast is het verdere gebruik van lichte kleuren een absolute aanrader. Denk hierbij aan kleuren zoals crème, beige en gebroken wit. Deze kleuren kunt u terug laten keren in uw 3 zijdige elektrische sfeerhaard. Ook kunt u gebruik maken van deze lichte kleuren in de overige elementen in uw interieur, zoals het bankstel, de gordijnen en diverse lichtkleurige accessoires. Middels sfeerhaard.nl ziet u een groot en scherp geprijsd assortiment aan 3 zijdige elektrische sfeerhaarden.


Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via  Adverteren.


 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,284VolgersVolg
- advertentie -