Zo vind je het IT traineeship dat het best bij je past

Date:

Deel bericht:

Wil je graag een mooie start even aan jouw carrière? Dit is dan het moment om er eens naar te kijken en de mogelijkheden voor jezelf op een rijtje te zetten. Wist je dat je zonder IT achtergrond binnen de IT sector aan de slag kunt gaan? Het wordt allemaal mogelijk gemaakt dankzij een IT traineeship

Al veel mensen zijn je voorgegaan maar nu is het jouw kans om te kijken en te ervaren of dat het wat voor jou kan zijn. De reden dat je er meer over te weten wilt komen kan zijn omdat je wat nieuwsgierig bent geworden hoe dat het er binnen de IT aan toe gaat. 

- Advertisement -

Je hebt misschien alleen de switch nog niet kunnen maken omdat je de juiste studie niet hebt gevolgd. Of je hebt geen werkervaring? Zet deze gedachten eens uit je hoofd, want dit heb je niet nodig! Het gaat er om dat je enthousiast bent en weet wat je wil, dan kun je namelijk veel meer bereiken en dat kan dankzij een traineeship IT snel tot uiting komen!

IT is de toekomst

Wat veel mensen weten is dat IT echt de toekomst is. Er is veel vraag naar mensen die veel over IT weten en de verwachting is ook dat het alleen maar toe gaat nemen. Een bedrijf heeft altijd een goedlopende IT afdeling nodig en daar ben jij misschien wel voor nodig. IT traineeship, hoe ziet dat eruit?

  • Het eerste jaar bestaat om te beginnen eerst uit een intensieve trainingsweek. Je leert hier de IT taal ook echt te spreken en je communicatieve vaardigheden worden hier nog sterker ontwikkeld. Vervolgens ga jij erkende IT certificaten behalen.
  • Het eerste jaar start je ook bij een opdrachtgever en dan ga je dus ook direct in de praktijk leren en dat is ook hetgeen wat jij nodig hebt! Je begint als servicedeskmedewerker en dat doe je samen met IT collega’s, je helpt elkaar en leert van elkaar.   
  • Als je je eerste jaar hebt afgerond dan ben je IT professional en dan kun jij je blijven ontwikkelen!
  • Het is mogelijk om je nu te specialiseren en daarin word je uiteraard ook volledig begeleid. Zo vind jij de IT baan die echt bij je past!

Meer over IT traineeship

Als je interesse hebt in het volgen van een IT traineeship, is het goed om daarmee aan de slag te gaan! Bekijk de website hier. Je gaat dan snel inzien wat het voor jou kan doen en of het wat voor jou is.   

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

4 redenen waarom bergwandelen steeds populairder wordt onder de jongeren

In de afgelopen jaren is bergwandelen steeds populairder geworden onder jong en oud. Het is interessant om te...

Hoe lang gaan kunstplanten mee?

Kunstplanten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons interieur. Ze brengen groen in huis zonder dat...

Do’s en don’ts voor de Rotterdamse ondernemer

Als ondernemer in Rotterdam of in de omgeving van deze grote stad wil je natuurlijk dat jouw bedrijf...

Een tas vol mogelijkheden: geschenken die echt impact maken

Met de overvloed aan keuzes is het vinden van een relatiegeschenk gemakkelijker geworden voor bedrijven. Maar hoe vindt...