Vee en voeding: mogelijkheden van tarwegistconcentraat

Je houdt van dieren, hebt zelf misschien vee en dan is het goed dat jij het beste wil voor je dieren. Kwaliteit van voeding speelt daarin een grote rol.Tarwegistconcentraat voor het vee is een goede optie die je kunt overwegen. Er zijn al veel mensen jou voorgegaan met deze keuze en zij hebben er in ieder geval geen spijt van. 

 

Ze zien ook aan hun dieren terug dat het een goede keuze is geweest en ze merken ook vaak dat ze beter eten. Het is vaak een kwestie van even afstemmen wat jouw dieren nodig hebben, welke hoeveelheden en wanneer en dan kan jouw keuze ook snel gemaakt worden. In ieder geval zullen de juiste hoeveelheden wel even berekend moeten worden en dan kun jij ook tarwegistconcentraat toevoegen aan het rantsoen van jouw dieren.

Meer over tarwegistconcentraat

Protiwanze is een tarwegistconcentraat, het ontstaat bij productie van bio-ethanol uit vloeibaar tarwebloem. De gluten zijn hierbij dan gewonnen en het bevat een restant koolhydraten en eiwitten. Voor jouw vee is het erg smakelijk. 

Het is ook erg constant qua samenstelling en door het lage natriumgehalte en kaliumgehalte is het ook goed in te zetten voor ieder rantsoen. Het heeft ook nog eens een natuurlijke verzuring. De tarwegistconcentraat voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving. 

Samenstelling voer

Weet je zo uit je hoofd de samenstelling van het voer voor jouw dieren? Het is wel goed om er veel over te weten te komen en dan kun je bijhouden hoe goed je dieren het er op doen. Soms moet je qua samenstelling even wat durven veranderen, waarom? Omdat je dieren het nodig kunnen hebben. Alle dieren hebben andere behoeften, maar ken jij deze ook allemaal? Een goede specialist kan uit ervaring met je mee praten en kijken wat je dieren tekort komen of nog meer nodig hebben. 

Ook de juiste hoeveelheden kunnen dan vast worden gesteld en dan kun je zo over op ander rantsoen. Laat je dieren er rustig aan wennen en dan kom jij er achter dat het voor hen ook een goede optie is!

Mogelijkheden bekijken

Kwaliteit is van groot belang als het gaat over het rantsoen van je vee.Bekijk de website om daarom een goed beeld te krijgen van welke bijproducten er zijn en wat er geschikt is voor jouw vee. Er staan specialisten voor je klaar om met je mee te kijken, dan kun je je huidige rantsoen samenstelling verbeteren en dat komt je dieren alleen maar ten goede. 

Jij wil toch ook dat je dieren met plezier eten? Daarom is een smaakvolle maaltijd samenstellen het belangrijkste wat jij voor je dieren kunt doen!   

 


Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via  Adverteren.


 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,281VolgersVolg
- advertentie -