De voordelen van glazen schuifwanden

Als je een mooie tuin hebt, dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Helaas zorgt het Nederlandse weer er alleen niet altijd voor dat we eindeloos buiten kunnen zitten zonder nat te worden. Gelukkig is daar wel een oplossing voor, namelijk glazenschuifwanden! Doe je de schuifwand dicht, dan houd je nog steeds uitzicht op je mooie tuin. Op een regenachtige dag zit je dus droog, terwijl je lekker naar buiten kunt blijven kijken!

Voordelen van een glazen schuifwand

Ben je nog niet helemaal overtuigd van een glazen schuifwand? Dan is het goed om te weten dat het glas een isolerende werking heeft. Met de schuifwanden dicht blijft de warme lucht dus langer binnen hangen, waardoor je uiteindelijk minder hoeft te stoken. Hetzelfde geldt ook wanneer het buiten warm is en je het binnen juist koel wilt houden. De isolerende werking in combinatie met de mooie doorgang van binnen naar buiten en andersom zorgt ervoor dat een glazen schuifwand een waardevolle toevoeging aan het huis is. De binnenruimte oogt een stuk ruimtelijker en dankzij het glas valt er veel meer daglicht naar binnen.

Glazen schuifwanden naar wens samenstellen

Kies je glazen schuifwanden van Verandaglas.com, dan heb je een aantal opties. Zo kun je kiezen uit helder of getint glas. Helder glas is ideaal als je het uitzicht optimaal wilt houden, maar getint glas zorgt weer voor meer privacy. Daarnaast heb je ook de keuze uit verschillende kleuren voor de rails. Heb je een licht interieur en wil je dat de rails zo min mogelijk opvallen, dan zijn rails in witte of crème kleur de beste optie. Donkere rails zoals zwart of grijs zijn ook zeker mogelijk als je dit mooier vindt. Kortom, voor ieder interieur is er wel de juiste schuifwand op maat te vinden.

Zelf monteren of door professional laten doen?

Glazen schuifwanden kun je zelf monteren en dat klinkt ingewikkelder dan het eigenlijk is. De glazen schuifwanden worden namelijk geheel op maat gemaakt en kant-en-klaar geleverd, waardoor je alleen een aantal simpele stappen hoeft te volgen. In dit stappenplan wordt alles helder en duidelijk uitgelegd en het wordt met de glazen schuifwanden meegeleverd. Het belangrijkste is dat je er uitgebreid de tijd voor neemt en dus absoluut niet gehaast te werk gaat. Heb je toch geen zin of geen tijd om zelf aan de slag te gaan? Dan kun je uiteraard ook altijd een professional laten komen voor de montage.


Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via  Adverteren.


 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,281VolgersVolg
- advertentie -