112 Rijnmond kort: Gewonde na steekpartij Hobokenstraat, schietpartij in Hoogvliet en Rotterdam en brand in woning Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

In dit nieuwsoverzicht vind je een verzameling van 112-nieuws van zondag 4 september. Ook vind je hier links naar de uitgebreide verhalen.

19.00 Zwaargewonde door ontplofte barbecue Prinses Beatrixpark Schiedam

Schiedam – Door een ongeluk met een barbecue in het Prinses Beatrixpark zijn zondagmiddag twee personen gewond geraakt. Door een nog onbekende oorzaak ontplofte er een barbecue en raakten de twee personen gewond, één van hen liep zware brandwonden op.

- Advertisement -

Lees meer: Zwaargewonde door ontplofte barbecue Prinses Beatrixpark Schiedam

15.00 Motorrijder gewond na botsing met paal Zekkenweg Hoek van Holland

Hoek van Holland – Een motorrijder is zondagmiddag rond 15.00 uur gewond geraakt door een éénzijdig ongeval op de Prins Hendrikweg met de Zekkenweg in Hoek van Holland. De bestuurder raakte de macht over het stuur kwijt en ramde een lantaarnpaal.

Lees meer: Motorrijder gewond na botsing met paal Zekkenweg Hoek van Holland

14.15 Hulpdiensten massaal op zoek naar “vermiste” zwemmer Het Scheur Maassluis

Maassluis – De hulpdiensten werden zondagmiddag rond 14.15 uur opgeroepen voor een persoon te water in Het Scheur (water) langs de Koning Willem Alexander Boulevard in Maassluis. Politie, brandweer, ambulancezorg en de traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse. Ook duikteams van de brandweer werden opgeroepen.

Lees meer: Hulpdiensten massaal op zoek naar vermiste zwemmer Het Scheur Maassluis

09.00 Automobilist slaat over de kop na botsing met lantaarnpaal Prins Alexanderlaan Rotterdam

Een automobilist is zondagmorgen rond 08.50 uur met zijn auto over de kop geslagen. Het ongeluk gebeurde op de Prins Alexanderlaan vlak voor de kruising met de President Rooseveltweg. De automobilist ramde een lantaarnpaal waarop de auto over de kop sloeg.

Lees meer: Automobilist slaat over de kop na botsing met lantaarnpaal Prins Alexanderlaan Rotterdam

03.40 Vijf mannen aangehouden voor mogelijke betrokkenheid schietpartij Wolphaertsbocht Rotterdam

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag vier mannen aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij een schietpartij. Rond 03.40 uur werd de politue gebeld dat er op de Wolphaertsbocht in Rotterdam mogelijk geschoten was. De politie trof de mannen aan en heeft ze aangehouden. Er is ter plekke een onderzoek gestart.

Lees meer: Vijf aanhoudingen en gewonde na schietpartij bij café Wolphaertsbocht Rotterdam

03.08 Schoten gelost op Kaneelhof Hoogvliet

De politie is een onderzoek gestart naar een schietpartij op het Kaneelhof in Hoogvliet. Meerdere agenten rukten rond 02.00 uur uit nadat er meldingen waren binnengekomen. Ter plekke werd geen slachtoffer of een dader aangetroffen. Wel wezen sporen erop dat er daadwerkelijk is geschoten. De politie is een onderzoek gestart.

Lees meer: Politie zoekt getuigen van schietpartij Kaneelhof Hoogvliet

02.52 Brand op balkon slaat naar binnen Roemer Visscherstraat Vlaardingen

Een brand op een balkon van een appartement aan de Roemer Visscherstraat is afgelopen nacht naar binnen geslagen. De brandweer trof bij aankomst flink wat rook aan. Meerdere bewoners moesten tijdelijk hun huis uit. De brand kon snel worden geblust en niemand raakte gelukkig gewond. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

02.40 Man gewond na steekpartij Hobokenstraat Rotterdam

Een man is in de nacht van zaterdag op zondag licht gewond geraakt bij een ruzie in de Hobokenstraat in Rotterdam. De man kreeg het aan de stok met een ander persoon en werd daarbij gestoken in zijn middel. Volgens de politie is het gebleven bij een klein wondje. De politie is op zoek naar een onbekende dader.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Brand in appartementencomplex Prinsenplein Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 26 april rond 13.00 uur is er brand uitgebroken in een flatgebouw aan het Prinsenplein...

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Grote brand in leegstaand kantoorpand Oosthavenkade Vlaardingen

Vlaardingen - In een groot kantoorpand aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is donderdagmorgen rond 07.00 uur een grote...