De leukste relatiegeschenken voor de herfst- en wintermaanden

Date:

Deel bericht:

Bent u op zoek naar een leuk en origineel relatiegeschenk voor in de herfst- en wintermaanden? Wij hebben vier opties voor u op een rijtje gezet. Ideaal om uw klanten en relaties mee te verrassen of om cadeau te geven in het kerstpakket.

Paraplu

Een paraplu past perfect bij de wisselende weersomstandigheden in de herfst- en wintermaanden. Dit relatiegeschenk zal dan ook ongetwijfeld veel gebruikt worden. Paraplu’s laten bedrukken is bovendien een ideale manier om meteen reclame te maken voor uw bedrijf. Paraplu’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en soorten. Kies eventueel voor een opvallende kleur zodat uw paraplu lekker opvalt in de donkere maanden. Van een grote stormparaplu zullen uw relaties extra lang plezier hebben, terwijl een compacte paraplu handig is om mee te nemen.

- Advertisement -

Hoodie

In de herfst en winter kan het behoorlijk fris zijn in ons koude kikkerland. Een mooie en warme hoodie is daarom geen overbodige luxe. Zowel op het werk als in de vrije tijd zullen uw klanten en relaties hier lekker in weg willen duiken. Laat de hoodie bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo als u wilt dat er subtiel reclame wordt gemaakt. Uiteraard kunt u dit relatiegeschenk ook vervangen voor een ander winters kledingstuk zoals een muts, sjaal, handschoenen of een jas. Mocht u een groter budget hebben, dan kunt u een complete (winterse) outfit samenstellen.

Weerstation

In Nederland praten we maar wat graag over het weer. Een praatje maken over de regen en de kou is dan ook vaste prik bij het koffieapparaat. Geef uw relaties en klanten een weerstation cadeau als u wilt dat ze altijd goed op de hoogte zijn van de weersverwachtingen. Op het weerstation vindt men informatie over de temperatuur, tijd, datum, maanstand en luchtvochtigheid. Daarnaast beschikken sommige weerstations over een alarmfunctie waardoor ze direct als wekker gebruikt kunnen worden. Laat het weerstation personaliseren in uw favoriete kleur of met uw logo.

Thermosfles

In de koude maanden gaat er niks boven een warm kopje koffie, thee of chocolademelk. Geef een thermosfles cadeau als u wilt dat uw relaties en klanten altijd en overal een warm drankje kunnen drinken. Dit relatiegeschenk komt goed van pas op het werk, in het openbaar vervoer of in de auto. Uiteraard kunt u ook de thermosfles personaliseren met uw bedrijfsnaam of logo. Zo weet u zeker dat men warme herinneringen zal koesteren aan u en uw bedrijf!

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Hoe lang gaan kunstplanten mee?

Kunstplanten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons interieur. Ze brengen groen in huis zonder dat...

Do’s en don’ts voor de Rotterdamse ondernemer

Als ondernemer in Rotterdam of in de omgeving van deze grote stad wil je natuurlijk dat jouw bedrijf...

Een tas vol mogelijkheden: geschenken die echt impact maken

Met de overvloed aan keuzes is het vinden van een relatiegeschenk gemakkelijker geworden voor bedrijven. Maar hoe vindt...

Zakelijk en privé scheiden; do or don’t?

Met de komst van thuiswerken ervaren steeds meer mensen vrijheid binnen hun baan, toch neemt het aantal burn-outs...