Boek op tijd je zomervakantie aan de Nederlandse kust

Date:

Deel bericht:

Wie een mooie accommodatie aan zee wil bemachtigen die is er het beste zo snel mogelijk bij. Want hoewel vakantiegangers normaal gesproken flink voordeel kunnen pakken met een last minute, zien we vaak toch dat men goedkoper uit is met vroeg boeken.

Run op huisjes aan zee

Het weerbericht geeft volgende week 30 graden aan en je bedenkt je op dat moment dat het tijd is om nog even snel een last minute aan de Nederlandse kust te boeken. Tja, je bent niet de enige. En door die grote vraag en het nog relatief kleine aanbod stijgen de prijzen gigantisch. Om geld te besparen kun je er daarom beter op tijd bij zijn. Boek tijdig je huisje aan zee om uit het grootste aanbod te kunnen kiezen. Hoe vroeger je boekt, hoe groter de kans dat de vakantiehuisjes met de beste prijs-kwaliteit nog beschikbaar zijn.

- Advertisement -

Topbestemmingen Nederlandse kust

Nederland heeft ruim 500 kilometer aan kust, dus er zijn genoeg plaatsen waar je uit kunt kiezen voor een heerlijke vakantie. Graag geven we je alvast wat inspiratie voor het boeken van je volgende bestemming. Kijk of er een mooi plaatsje voor je tussen zit of prik zelf je bestemming aan de Nederlandse kustlijn.

Watersport in Julianadorp aan zee

De prachtige kustplaats Julianadorp ligt in de Kop van Noord-Holland. Knusse strandtenten, een langgerekte kust en een surfschool, dat is wat je er mag verwachten. Ben je gek op watersport? Dan is dit dus echt een goeie bestemming voor jou. Droom jij al weg van een avontuur op de plank? Leer de kneepjes van het vak. Les wordt gegeven aan zowel beginners als gevorderden. Je kunt er ook alleen je uitrusting huren of suppen. Je vindt er overigens ook tal van vakantiehuisjes aan zee waar je trouwe viervoeter ook welkom is. Zo kun je mooie strandwandelingen maken met je hond.

Entertainment in Scheveningen

Vanuit omgeving Rotterdam ben je in principe relatief snel in Scheveningen. Er is echter zoveel te beleven dat je er prima meerdere dagen goed kunt vertoeven. Waar je dan aan moet denken? Zeehonden spotten in Sea Life, met de kind op avontuur in Discovery Centre Scheveningen, gokken in Holland Casino, een filmpje pakken in de bios, shoppen in de mall, oneindig veel etenstentjes ontdekken en swingen in muziekbar Crazy Pianos. Daarnaast rust je natuurlijk uit op het langgerekte strand naast de pier. Zowel in zomer als winter zal je je in deze toeristische kustplaats niet vervelen!

Camping hoppen in Zeeland

Als je gek bent op campings dan is Zeeland the place to be. Hier vind je echt tal van campingplaatsen waar je heel eenvoudig tussen kunt reizen. Zo kun je steeds weer een ander stukje kust ontdekken. Renesse, Domburg, Zoutelande, Vlissingen, Oostkapelle, noem maar op. En als je daar dan toch bent, boek eens een visexcursie en gooi je hengel uit. Zo kom je maximaal tot rust.

Natuur ontdekken op Vlieland

Het Waddeneiland Vlieland is erg klein en schattig. Heel veel drukte is er niet, en het eilandjes staat vooral bekend vanwege de prachtige natuur. Check Natuurgebied De Kroonspolders of ga naar het zeeaquarium De Noordwester. Ga vogens spotten, bezoek museum Tromp’s Huys of boek een ritje in de unieke Vliehors Express, waarmee je de ‘Sahara van het Noorden’ bezoekt. Trek de wandelschoenen maar vast aan, want Vlieland is volledig autovrij.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

De risico’s van het vak van strafrechtadvocaat

Een strafrechtadvocaat kiest niet voor het makkelijkste beroep. De jurist krijgt altijd te maken met mensen die worden...

4 redenen waarom bergwandelen steeds populairder wordt onder de jongeren

In de afgelopen jaren is bergwandelen steeds populairder geworden onder jong en oud. Het is interessant om te...

Hoe lang gaan kunstplanten mee?

Kunstplanten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons interieur. Ze brengen groen in huis zonder dat...

Do’s en don’ts voor de Rotterdamse ondernemer

Als ondernemer in Rotterdam of in de omgeving van deze grote stad wil je natuurlijk dat jouw bedrijf...