Deurwaarders in Rotterdam innen jouw openstaande factuur

Date:

Deel bericht:

Voor ondernemers zijn facturen die niet betaald worden een grote ergernis. Niet alleen kost het veel tijd en energie om achter die openstaande betalingen aan te gaan. Daarnaast kan het ook nog eens een negatief effect hebben op de cashflow van de onderneming. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van gespecialiseerde hulp van een incassobureau of deurwaarder in Rotterdam.

Meer bevoegdheden

Sommige ondernemers handelen openstaande facturen het liefst zelf af met hun klanten. Aan de ene kant is dat begrijpelijk: als ondernemer ken je je klant het beste. Aan de andere kant kan juist die relatie het lastig maken om resultaat te boeken. Soms besluiten ondernemers daarom zelfs dat die klantrelatie belangrijker is dan de (volledige) betaling van de factuur. Om die band met je klanten goed te houden én toch de facturen betaald te krijgen, is het slim om hulp van derden in te schakelen. Incassobedrijven en deurwaarders hebben niet diezelfde band met je klant en dat maakt het vaak makkelijker om het over de betaling te hebben. Daarbij hebben ze ook nog eens meer bevoegdheden om die betaling gedaan te krijgen. Zo krijg je alsnog je geld, zonder dat het ten koste hoeft te gaan van de klantrelatie.

- Advertisement -

Betaling van openstaande facturen

Over het algemeen geldt bij openstaande facturen: hoe langer de betaling uitblijft, hoe kleiner de kans dat de factuur alsnog betaald zal worden. Het is dus slim om niet te lang te wachten met het ondernemen van actie. Een eerste stap kan hierbij zijn om een incassobureau in te schakelen. Komt het uiteindelijk zover dat er een rechter aan te pas moet komen? Dan is ook hulp van een deurwaarder onmisbaar. Een beslaglegging mag namelijk alleen door een deurwaarder uitgevoerd worden. Voor een rechtszaak is een volledig dossier nodig van al ondernomen acties. Een incassobureau kan hiervoor zorgdragen en je ook daarin dus werk uit handen nemen. Het is dus aan te raden om op tijd op zoek te gaan naar een incassobureau of deurwaarder in Rotterdam, zodat je de hulp als het nodig is snel kunt inschakelen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Hoe lang gaan kunstplanten mee?

Kunstplanten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons interieur. Ze brengen groen in huis zonder dat...

Do’s en don’ts voor de Rotterdamse ondernemer

Als ondernemer in Rotterdam of in de omgeving van deze grote stad wil je natuurlijk dat jouw bedrijf...

Een tas vol mogelijkheden: geschenken die echt impact maken

Met de overvloed aan keuzes is het vinden van een relatiegeschenk gemakkelijker geworden voor bedrijven. Maar hoe vindt...

Zakelijk en privé scheiden; do or don’t?

Met de komst van thuiswerken ervaren steeds meer mensen vrijheid binnen hun baan, toch neemt het aantal burn-outs...